https://kolorline.hu/KBSC - A harmadik hely a tét

KBSC - A harmadik hely a tét

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vitelki Zoltán együttese a két vereség után végre ismét szeretné megízlelni a győzelem ízét.

 

Legutóbbi hazai és idegenbeli fellépésén is adós maradt a győzelemmel a KBSC. A listavezető MTK elleni 0-1 azonban nem annyira fájó, mint a múlt heti idegenbeli 2-0-s vereség a Sopron ellen. Vitelki Zoltán bízik a jobb folytatásban, mind játékban, mind eredményességben. A Kazincbarcika szakvezetője szerint csak jobb folytatás jöhet. A kék-sárgák ismét egy dunántúli Győr-Moson-Sopron megyei csapattal találkoznak.

A Mosonmagyaróvár a Kazincbarcikához hasonlóan jól kezdte az idényt, hiszen az első három fordulóban 5 pontot szerzett, de azóta adós szurkolóinak a győzelemmel. Az elmúlt 9 fordulóban 5 vereség és 4 döntetlen a mérleg. Legutóbb a Sorksártól hazai pályán kaptak ki 1-0-ra. A legutóbbi 9 mérkőzés közül egyébként 7 találkozón egy gólt sem szereztek. A KBSC szárnyalása tovább tartott, hiszen Takácsék a 10. fordulóig mindössze egyszer kaptak ki, és még most is mindössze három vereséggel rendelkeznek. A Mosonmagyaróvár idegenben mindössze 3 pontot szerzett és összességében 9 ponttal a 17. a bajnokságban.

Fontos kérdés a barcikaiak háza táján, hogy visszatalálnak-e a borsodiak a siker útjára, megízlelik-e újból a győzelem édes ízét? Hazai környezetben eredményes a Vitelki csapat, hiszen csupán az MTK-tól kapott ki, mellette a Nyíregyháza elleni döntetlen és 3 győzelem a mérleg. A borsodiak még mindig a 3. helyen állnak, ám a pozíció megtartásához hétvégén mindenképpen nyerniük kell. Kanalos kiállítása miatt nem léphet pályára a vasárnapi mérkőzésen. Hogy a 13. bajnoki forduló melyik csapatnak lesz szerencsés, az vasárnap kiderül. A KBSC – Mosonmagyaróvár találkozó október 16-én délután 3 órakor kezdődik Tiszaújvárosban, a játékvezető Farkas Tibor lesz.

További híreink

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk