https://kolorline.hu/Isten éltesse Margit nénit!

Isten éltesse Margit nénit!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Klimon István alpolgármester Kovács Jánosnét október 25-én. A városvezető egy csokor virág mellé átadta a miniszterelnök oklevelét, mely az ünnepelt 90. életévéről tanúskodik. 


Fotók: Zele Tímea

Margit néni 1927. október 19-én született, párjával 1954-ben költöztek Kazincbarcikára. Négy gyermeknek adott életet, azonban a felnőtt kort három fia élte meg. Az ünnepeltnek hat unokája és két dédunokája van, élete párját 1998-ban veszítette el.

Aktív korában - 1958-tól - szénosztályozón dolgozott nyugdíjba vonulásáig, ezt követően a háztartásbeli munkákban lelte örömét, édesanyját Gyulán sokszor látogatta meg. 

Mindennapjait általában televíziózássa és rádiózással tölti. Arra, hogy mi a hosszú élet titka egyszerűen csak annyit felelt: mindig dolgozzunk keményen. 

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk