https://kolorline.hu/Slamovits Tiborral zárult az idősek hava

Slamovits Tiborral zárult az idősek hava

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az Újkazinci Baráti Kör, valamint Kazincbarcika Város Önkormányzata október 26-án az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében megtartotta az „Idősek Világnapja 2017” zárórendezvényét.

A megnyitón a megjelenteket Szitka Péter polgármester köszöntötte.

– Az Idősek napja az idős emberekről, az ő tiszteletükről szól. Szükségünk van mindarra az élettapasztalatra, amivel csak az idősek rendelkeznek. Korunkat ne a naptár számlálja, hanem a lelkünk mutassa meg mennyinek érezzük magunkat! Az életszeretet, a kedvesség és a bölcsesség mindenkit fiatalon tart - mondta a város első embere.

A rendezvényt ezután verseivel Orosz Margit, Német László- és Art-díjas tanár, költő színesítette, majd ezt követően Slamovits Tibor gitárjátékát hallhatta a közönség, aki a ’60 -as évek ismert dallamaival szórakoztatta a megjelenteket.

A Slamovits Tibor Kazincbarcikához fűződő viszonya egész fiatalkorára tekint vissza. Több mint negyven éven át volt a város lakója. A LUW zenkar gitárosaként a hatvanas években a beatzene mellett a zenekar játszott instrumentális számokat is, így repertoáron volt a Shadows, a Spotnicks, a Beatles és a Rolling Stones, amely ismert dallamokból most is ízelítőt kaptak a jelenlévők.

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk