https://kolorline.hu/Nyitrán megszerezte a szezon első MEVZA sikerét a VRCK

Nyitrán megszerezte a szezon első MEVZA sikerét a VRCK

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi röplabda Közép-Európa Liga 3. fordulójában Nyitrán lépett pályára a Vegyész RC Kazincbarcika. Az Oravec tanítványok ebben a sorozatban a horvát Kastela ellen megszerezték idei első győzelmüket.

A bajnokságban veretlen Kazincbarcika a győzelem reményében utazott Nyitrára, ahol előbb azzal a horvát Kastelával találkozott, amelyet tavaly 3-0-ra legyőzött. A kék-sárgák a frissen igazolt venezuelai feladóval Carlos Páezzel kezdtek. Az első felvonásban a VRCK-ból főleg Szabó Dávid volt elemében, vezettek is a kék-sárgák. A horvát együttesnek csak felvillanásai voltak és a barcikaiak végül 25-18-ra hozták az első felvonást. A Kastela játékosaiban látszott, hogy előző nap a Nyitra ellen is mérkőztek, ám a második szettben már szorosabban alakult a csata. 12-12-nél és 21-21-nél is kiélezett volt a küzdelem, ám a kevesebbet hibázó Kazincbarcika ebben a szakaszban is jobbnak bizonyult ellenfelénél 25-22 arányban. A harmadik szakaszban ott folytatta az Oravec csapat, ahol az előző szettben abbahagyta. Az elején ugyan még partiban voltak a horvátok, de Milevék fokozatosan növelték előnyüket. A VRCK remek támadásaira, nem tudott jó blokkal reagálni a Kastela. A Vegyész a 3. játszmát is magabiztosan nyerte 25-16-ra. A horvátok ellen megszületett a VRCK első MEVZA győzelme a szezonban. Folytatás október 28-án szombaton délután 4 órától a házigazda Nyitra ellen.

 

 

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk