https://kolorline.hu/Élő műsorral debütált a KOLORTV

Élő műsorral debütált a KOLORTV

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kedden 10 órakor új műsorral a KOLORLIVE beszélgetős magazinműsorral indult a KOLORTV.



Az első adásban dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója a Médiaközpont átadásáról, valamint a televízió technikai fejlesztéséről, a távolabbi tervekről, valamint az új műsorokról és a december 16-ai karácsonyi adásról is beszélt.



A KOLORLIVE vendége volt még Szitka Péter polgármester és Novák Péter, a Barcika Centrum Kft. ügyvezető igazgatója, akik az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációról beszélgettek.



A televíziónézők Móricz Zsófiától és Heidrich Zsolt művelődésszervezőktől hasznos információkat tudhattak meg az adventtől újévig programsorozat eseményeiről.



A KOLORTV a héten, több műsorral is jelentkezik.
Szerdán a sportok kedvelői a Kék Arany című műsorban 18 órától felvételről tekinthetik meg a kazincbarcikai Közép-európai Liga VRCK-Kranj, valamint a VRCK–Waldviertel röplabda-mérkőzéseket és az NB II Merkantil Bank Liga KBSC–Cegléd labdarúgó-mérkőzést.

Csütörtökön a KOLORTV híradója 18 órától jelentkezik, a műsorban többek között szó lesz a szociális munka napja és a közoktatás napja alkalmából megrendezett gáláról, az idei véradó ünnepségről, illetve számos Kazincbarcikát érintő aktualitásról.

Pénteken a Helyzetkép című műsorban vágatlan formában a szociális munka napi, valamint a közoktatás napi gálát tekinthetik meg a televíziónézők.
Akik lemaradtak a heti műsorok valamelyikéről, azok szombaton és vasárnap a KOLORTV csatornáján újból megtekinthetik ezeket.

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk