https://kolorline.hu/Élő műsorral debütált a KOLORTV

Élő műsorral debütált a KOLORTV

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kedden 10 órakor új műsorral a KOLORLIVE beszélgetős magazinműsorral indult a KOLORTV.



Az első adásban dr. Makkai Orsolya, a Barcika Art Kft. ügyvezető igazgatója a Médiaközpont átadásáról, valamint a televízió technikai fejlesztéséről, a távolabbi tervekről, valamint az új műsorokról és a december 16-ai karácsonyi adásról is beszélt.



A KOLORLIVE vendége volt még Szitka Péter polgármester és Novák Péter, a Barcika Centrum Kft. ügyvezető igazgatója, akik az intelligens városüzemeltetési problémabejelentő mobilapplikációról beszélgettek.



A televíziónézők Móricz Zsófiától és Heidrich Zsolt művelődésszervezőktől hasznos információkat tudhattak meg az adventtől újévig programsorozat eseményeiről.



A KOLORTV a héten, több műsorral is jelentkezik.
Szerdán a sportok kedvelői a Kék Arany című műsorban 18 órától felvételről tekinthetik meg a kazincbarcikai Közép-európai Liga VRCK-Kranj, valamint a VRCK–Waldviertel röplabda-mérkőzéseket és az NB II Merkantil Bank Liga KBSC–Cegléd labdarúgó-mérkőzést.

Csütörtökön a KOLORTV híradója 18 órától jelentkezik, a műsorban többek között szó lesz a szociális munka napja és a közoktatás napja alkalmából megrendezett gáláról, az idei véradó ünnepségről, illetve számos Kazincbarcikát érintő aktualitásról.

Pénteken a Helyzetkép című műsorban vágatlan formában a szociális munka napi, valamint a közoktatás napi gálát tekinthetik meg a televíziónézők.
Akik lemaradtak a heti műsorok valamelyikéről, azok szombaton és vasárnap a KOLORTV csatornáján újból megtekinthetik ezeket.

További híreink

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk