https://kolorline.hu/Kazincbarcikai srác a 2017-es Tetoválók Éjszakájának legjobbja

Kazincbarcikai srác a 2017-es Tetoválók Éjszakájának legjobbja

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Hatodik alkalommal rendezték meg idén a Tetoválók Éjszakáját a Dürer kertben, Budapesten, amelynek témája a képregények világa volt. A december 2-ai eseményen több, mint 100 tetováló próbált meg ajándékmintáival örömet szerezni a vendégeknek, ugyanis a jegyvásárlók között ingyenes tetoválásokat sorsoltak ki.

A nevező művészek között egy kazincbarcikai származású, immár 2 éve Budapesten élő srác, Ignácz Bence is szerencsét próbált, nem hiába. A vagány és ötletes kreációk között az ő munkáját ítélte meg a legjobbnak a szakmai zsűri.


(Fotók: Tetoválók Éjszakája / Budapest Tattoo Night)

Bence a kolorline.hu érdeklődésére elmondta, hogy az Ózdi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Szakképző Iskolája és Művészeti Szakgimnáziumának tanulója volt Kazincbarcikán, amikor is komolyabban elkezdett érdeklődni a tetoválások világa iránt és hamarabb rajzolt meg egy figurát, mintsem megtanulja a történelem lecke anyagát, mesélte nevetve.

Budapestre kb. 2 éve költözött, ahol elkezdett dolgozni első munkahelyén. Itt megismerkedett a szakmával, kitanulta a fortélyokat, találkozott a nagy nevekkel, illetve hallott először a Tetoválók Éjszakájáról. Ekkor látogatott el először a rendezvényre, ahol még csak barátkozott a programmal.

Idén már ő is nevezett egy képregényes munkával, melynek ötletét egyik barátja ajánlotta neki. Azt mondta, nem gondolta, hogy az ő mintája lesz a győztes. Rendkívül boldog volt és büszkeséggel töltötte el, egyrészt, mert a szakmai zsűri nagy nevei ismerték el munkáját, másrészt azért, mert Kazincbarcika polgármestere, Szitka Péter is ott volt a rendezvényen és respektálta a munkáját.

(Fotók: Tetoválók Éjszakája / Budapest Tattoo Night)

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk