https://kolorline.hu/Ajándék a szépkorúaknak

Ajándék a szépkorúaknak

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az ünnepi eseményen elsőként a II. számú Idősek Otthonába látogatott el Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere és Klimon István, alpolgármester, aki beszédet mondott a rendezvényen. Az eseményen az Árpád Fejedelem Tagiskola kisdiákjai adtak műsort, akik karácsonyi dalokkal és karácsonyi műsorral szórakoztatták a lakókat.

A karácsonyi ünnepség ezt követően a Kincsem Napköziben folytatódott, ahol a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium növendékeinek műsorának kíséretében nyújtották át a meglepetéseket.

Az I. számú Idősek klubjában szintén a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanulóinak dalait hallgathatták meg az ellátottak.

Az intézményegységekben Kazincbarcika Város Önkormányzatának ajándékait Szitka Péter polgármester, Klimon István alpolgármester és István Zsolt igazgató nyújtotta át.

Fotók: Zele Tímea

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk