https://kolorline.hu/Új életmentő eszköz segíti a kazincbarcikai mentők munkáját

Új életmentő eszköz segíti a kazincbarcikai mentők munkáját

Szerző:

Tajthy Ákos

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idén is életmentő eszközöket adományozott az Országos Mosolyért Egyesület a Kazincbarcikai Mentőállomásnak.

Egy infúziós pumpával gazdagodott december 14-én a Kazincbarcikai Mentőállomás eszköztára. Csala András állomásvezető a kolorline.hu-nak úgy fogalmazott, a sürgősségi ellátásban rendkívül gyakran van szükség erre a készülékre.

–Ezt az eszközt már helyszínre kell vinnünk, prehospitális ellátásban is használjuk. Korábban is bírtunk már egy ilyen készülékkel, mert az újabb trendek, ellátási formák megkövetelik, hogy már a helyszínen több speciális gyógyszert beadjunk a betegnek – mondta Csala András.

Az Országos Mosolyért Egyesület idén már ötödik alkalommal segítette a Kazincbarcikai Mentőállomást. A Nagy István, a szervezet elnöke azt mondta, országszerte támogatják az egészségügyi intézményeket, hogy minél korszerűbb és biztonságosabb körülmények között tudják végezni munkájukat, az életmentést.

Nagy István köszönetet mondott a helyi adományozóknak, hiszen nélkülük nem tudnák végezni munkájukat.

További híreink

Lakossági információk a tavasszal keletkező zöldhulladék-többlet elszállításáról

Dátum: 2024. márc 27. 18:08

Újra elindul a lakosságnál külön gyűjtött zöldhulladék szállítása. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás — tekintettel a tavasszal keletkező nagyobb mennyiségű zöldhulladékra és ágnyesedékre — arra hívja fel a figyelmet, hogy nemcsak az ingyenesen biztosított 240 literes zöld kukák használhatók erre a célra.

Kazincbarcikán debütált kiállítás járt a Hungexpon

Dátum: 2024. márc 27. 13:05

„Totems of Csabesz” világritkaság-értékű Ferrari ruhagyűjteménye korábban Kolorcityben mutatkozott be kiállításként, amelyet már kétszer is élvezhetett a helyi közönség. Az elmúlt hétvégén viszont a budapesti AutoMobil és Tuning Show-n tündökölhetett a Hungexpo területén, sok csillogó áramvonalas jármű és villogó hoszteszmosoly közepette. Városunk további komoly terveket sző vele.

Fél évszázadot ünnepelt a Kazincbarcikai VSE súlyemelő szakosztálya

Dátum: 2024. márc 27. 07:05

A Kazincbarcikai Vegyész Sport Egyesület súlyemelő szakosztálya 2024. március 23-án ünnepelte a Kocka Étterem és Rendezvényházban működésének nagyívű 50. évfordulóját. Az esemény házigazdája Pátrovics Géza veterán súlyemelő, edző, egyúttal a szakosztály vezetője volt.

Idén is pályázhatnak támogatásra a kazincbarcikai vállalkozások — KolorFund 2024

Dátum: 2024. márc 26. 17:00

Zárt ülésen döntött március 25-én Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete arról, hogy idén is segítséget nyújtanak a helyi cégeknek. A KolorFund vissza nem térítendő támogatást kínál a pályázaton megfelelő mikro- és kisvállalkozások számára.

KolorTV élőben

Programajánló

Tojásra fel! Húsvéti kincskereső program a Völgy parkban

Kazincbarcika, Völgy park

Visszatekintő - Szatmáry-Király Ádám kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Magyar költészet napja — Mező Misi — Mesélő

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk