https://kolorline.hu/Mindent a 2018-as Kolorfutásról

Mindent a 2018-as Kolorfutásról

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A negyedik, azaz tavalyi Kolorfutáson közel hatszázan indultak, amely mérföldkő volt a város és a szervezők életében ugyanis mind a város, mind pedig a verseny rengeteget fejlődött.

Azért, hogy a szervezők és a verseny is fejlődhessen és megismerhessék a résztvevők igényeit, több alkalommal, több fórumon is kértek javaslatokat, véleményeket. A tavalyi évből ugyan megtartották a jó ötleteket, de idén ismét számos újítás kerül majd bevezetésre.

Ilyen lesz többek között például:

  • egy új kategória, a maratonváltó,
  • korábbra kerülnek a rajtidőpontok,
  • egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszerben, azonnali bankkártyás fizetéssel lehet majd jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül,
  • új útvonalakon halad majd a pálya, és új helyszínről rajtolnak majd a versenyzők, a Mezey István Művészeti Központtól, és ide is érkeznek célba.

FONTOS információ még, hogy az idei évben helyszíni nevezésre már nem lesz lehetőség!

Amit a korábbi versenyek kiírásából megtartottak: idén is lesznek majd neves futók a versenyen, maradt a Junior Kolorfutás a kicsiknek, több mérőpont a pontosabb és követhetőbb helyzetért, online letölthető célfotók, valamint a környezettudatosság és kényelmes frissítés érdekében a szemetelési zónák és a frissítőpontok is maradnak.

A zónán kívüli szemetelést a szabály nem engedi, kizárással jár!

A verseny időpontja: 2018. augusztus 5.

Rajtolási időpontok:

  • 08.00 óra – Maraton váltó rajtja
  • 08.05 óra – Ovimaraton rajtja
  • 08.20 óra – Sulimaraton rajtja
  • 08.35 óra – Negyed-, Félmaraton rajtja
  • 09:10 óra – Minimaraton rajtja

Nevezés: Online felületen (www.kolorcity.hu) előnevezési időszakban július 22-én 23.00 óráig, illetve last ticket időszakban július 23-tól augusztus 1-jén 23.00 óráig!

Érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a kiírást és híreket, mivel a nevezés idősávos, ami azt jelenti, hogy csak az első ötven nevező tud majd féláron regisztrálni, azt követően a nevezési díjak emelkednek!

A verseny szervezője a Barcika Art Kft.

A távokról, útvonalakról, nevezési díjakról bővebb információ a www.kolorcity.hu/kolorfutas oldalon!

További híreink

A Szalézi gimisek rendkívüli sikert arattak az István, a király rockopera-feldolgozásukkal

Dátum: 2024. ápr 23. 13:00

Dupla ősbemutatóval debütált a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanulóinak István, a király rockeropera-előadása április 16-án, a Don Bosco Sportközpontban. Délelőtt diáktársaiknak, délután a nagyközönségnek adták elő a legendás darabot, kitörő sikerrel a nyomukban.

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

Progresszív Digitális Témahét a Tompa Mihály iskolában

Dátum: 2024. ápr 22. 08:19

Az Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Általános Iskolája idén 9. alkalommal csatlakozott a Digitális Témahét nevű országos digitális pedagógiai mozgalomhoz. Az április 8-tól 16-ig tartó program címeres témája pedig kiváló alkalomszerűen Kazincbarcika kerek 70 éves születésnapja lett, köré épített kreatív feladatokkal az alsósok számára.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk