https://kolorline.hu/Kiütéses győzelemmel folytatták jó szereplésüket az Ördögök

Kiütéses győzelemmel folytatták jó szereplésüket az Ördögök

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Esélyesként léptek pályára az Ördögök a Vác elleni mérkőzésen, hiszen a vendégek a tabella hátsó felében foglaltak helyet, míg a házigazdák listavezetőként vágtak neki a meccsnek. Az első két percben Fekete szerezte meg a 2 gólos barcikai vezetést, melyre egy találattal válaszoltak a vendégek.

A folytatásban azonban ismét a hazaiak akarata érvényesült. A félidő feléig Debreczeni és Irhás gólja jelentette a 4-1-es hazai előnyt. A Vác nem nagyon tudta felvenni a játék ritmusát, a Kazincbarcika pedig uralta a mérkőzést, és újabb 4 találatot szerezve már 8-1-re vezetett a félidőben. Besenyei egyszer, Titkó pedig kétszer volt eredményes, és egy váci öngól jelentette a nyolcadik hazai gólt.

A második játékrészben rögtön az elején Balogh szerezte meg a kilencedik hazai találatot. Sziporkázott a házigazda együttes, a vendégek pedig jobbára a védekezésre rendezkedtek be. A kevés váci helyzetek egyikét a 36. percben Krasnyánszki használta ki, megszerezve ezzel a második vendég gólt. Sokat cserélt a hazai tréner, ám az újabb találat csak nem akart megszületni.  Az utolsó percben azonban a triplázó Fekete feltette a pontot az i-re megszerezte az Ördögök tizedik gólját. A Kőrösi csapat 10-2-re győzött a Vác ellen, és 40 pontjával továbbra is az első helyen áll az NB II Keleti csoportjában. A Kazincbarcika legközelebb január 29-én, hétfőn este az MVFC II. Berettyóújfalu otthonában lép pályára. (Fotó: Pálinkó Gábor)

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk