https://kolorline.hu/Kiütéses győzelemmel folytatták jó szereplésüket az Ördögök

Kiütéses győzelemmel folytatták jó szereplésüket az Ördögök

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Esélyesként léptek pályára az Ördögök a Vác elleni mérkőzésen, hiszen a vendégek a tabella hátsó felében foglaltak helyet, míg a házigazdák listavezetőként vágtak neki a meccsnek. Az első két percben Fekete szerezte meg a 2 gólos barcikai vezetést, melyre egy találattal válaszoltak a vendégek.

A folytatásban azonban ismét a hazaiak akarata érvényesült. A félidő feléig Debreczeni és Irhás gólja jelentette a 4-1-es hazai előnyt. A Vác nem nagyon tudta felvenni a játék ritmusát, a Kazincbarcika pedig uralta a mérkőzést, és újabb 4 találatot szerezve már 8-1-re vezetett a félidőben. Besenyei egyszer, Titkó pedig kétszer volt eredményes, és egy váci öngól jelentette a nyolcadik hazai gólt.

A második játékrészben rögtön az elején Balogh szerezte meg a kilencedik hazai találatot. Sziporkázott a házigazda együttes, a vendégek pedig jobbára a védekezésre rendezkedtek be. A kevés váci helyzetek egyikét a 36. percben Krasnyánszki használta ki, megszerezve ezzel a második vendég gólt. Sokat cserélt a hazai tréner, ám az újabb találat csak nem akart megszületni.  Az utolsó percben azonban a triplázó Fekete feltette a pontot az i-re megszerezte az Ördögök tizedik gólját. A Kőrösi csapat 10-2-re győzött a Vác ellen, és 40 pontjával továbbra is az első helyen áll az NB II Keleti csoportjában. A Kazincbarcika legközelebb január 29-én, hétfőn este az MVFC II. Berettyóújfalu otthonában lép pályára. (Fotó: Pálinkó Gábor)

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk