https://kolorline.hu/Barcika Príma Kft. – Már bankkártyával is fizethető a menü

Barcika Príma Kft. – Már bankkártyával is fizethető a menü

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Barcika Príma Kft. és Kazincbarcikai Város Önkormányzata közös fejlesztéseként tavaly szeptembertől A és B menü közül választhatnak azok az iskolások, középiskolások és idősek, akik a kft. közétkeztetési szolgáltatását igénybe veszik. Az https://barcikaprima.qb.hu/ weblapon mostantól nem csak a rendelés adható le, hanem már elérhető az internetes bankkártyás fizetési lehetőség is. Az étkezés kifizetését a regisztrált felhasználó pár lépésben el tudja végezni a weboldalon, megkönnyítve ezzel a rendelési folyamatot. A bankkártyával az intézményekből elvitt, úgynevezett vendégebéd, valamint az ott helyben elfogyasztott alkalmazotti ebéd is a fizethető.

A bankkártyás fizetés lehetősége az alábbi intézményekben elérhető: 1. sz. bölcsőde, 2. sz. bölcsőde, Székhely óvoda, Mesevár óvoda, Nefelejcs óvoda, Napsugár óvoda, Eszterlánc óvoda, Százszorszép óvoda, Füzike óvoda, Pollack iskola, Ádám Jenő iskola, Árpád iskola, Dózsa iskola, Kazinczy iskola, Surányi szakiskola

Bankkártyás fizetés lehetőségének rövid ismertetője:

1. lépés: Válassza ki a Pénzügyi adatok fület. Az itt található listák közöl a Díjbekérő fülön láthatja az intézmény által generált díjbekérőket, illetve azok adatait. (dátumát, fizetendő összeget, időszakot). Amennyiben a díjbekérőt a weben szeretné kifizetni, akkor kattintson az adott díjbekérő sorában található Fizetés szóra.

2. lépés: A következő oldalon ellenőrizheti a számlázási adatait, melyet a Számlázási adatok módosítása gombra kattintva tud módosítani. Amennyiben mindent rendben talál, az oldal felső részén található 3-Fizetés gombra kattintson!

3. lépés: A Fizetés gombot megnyomva, átirányítják Önt az OTP fizetési felületére, egy megerősítő üzenetet követően.

Az OTP fizetési felületén töltse ki a szükséges adatokat (kártyát kibocsátó bank neve, kártyaszám, név, lejárati dátum, érvényesítési kód), majd nyomja meg a képernyő alján található Tovább gombot.

Az OTP felületén még egyszer ellenőrizheti adatait, majd a Jóváhagyás gombra kattintva megkezdődik a fizetési tranzakció.

A tranzakció végeztével az OTP visszairányítja Önt a weboldalra, melyen a tranzakció sikerességéről, vagy sikertelenségéről adnak információt. Amennyiben a tranzakció sikeres, akkor a fizetésről elkészült számlát megjelenítjük az oldalon, illetve e-mailben is elküldjük Önnek.

Amennyiben nem kapta meg az e-mail-t kérem ellenőrizze azt a levélszemét között is.

Az elkészült bizonylatokat bármikor az Adatlap fülön az eddig kiküldött levelek között ellenőrizheti, és letöltheti a számlákat.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk