https://kolorline.hu/Barcika Príma Kft. – Már bankkártyával is fizethető a menü

Barcika Príma Kft. – Már bankkártyával is fizethető a menü

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Barcika Príma Kft. és Kazincbarcikai Város Önkormányzata közös fejlesztéseként tavaly szeptembertől A és B menü közül választhatnak azok az iskolások, középiskolások és idősek, akik a kft. közétkeztetési szolgáltatását igénybe veszik. Az https://barcikaprima.qb.hu/ weblapon mostantól nem csak a rendelés adható le, hanem már elérhető az internetes bankkártyás fizetési lehetőség is. Az étkezés kifizetését a regisztrált felhasználó pár lépésben el tudja végezni a weboldalon, megkönnyítve ezzel a rendelési folyamatot. A bankkártyával az intézményekből elvitt, úgynevezett vendégebéd, valamint az ott helyben elfogyasztott alkalmazotti ebéd is a fizethető.

A bankkártyás fizetés lehetősége az alábbi intézményekben elérhető: 1. sz. bölcsőde, 2. sz. bölcsőde, Székhely óvoda, Mesevár óvoda, Nefelejcs óvoda, Napsugár óvoda, Eszterlánc óvoda, Százszorszép óvoda, Füzike óvoda, Pollack iskola, Ádám Jenő iskola, Árpád iskola, Dózsa iskola, Kazinczy iskola, Surányi szakiskola

Bankkártyás fizetés lehetőségének rövid ismertetője:

1. lépés: Válassza ki a Pénzügyi adatok fület. Az itt található listák közöl a Díjbekérő fülön láthatja az intézmény által generált díjbekérőket, illetve azok adatait. (dátumát, fizetendő összeget, időszakot). Amennyiben a díjbekérőt a weben szeretné kifizetni, akkor kattintson az adott díjbekérő sorában található Fizetés szóra.

2. lépés: A következő oldalon ellenőrizheti a számlázási adatait, melyet a Számlázási adatok módosítása gombra kattintva tud módosítani. Amennyiben mindent rendben talál, az oldal felső részén található 3-Fizetés gombra kattintson!

3. lépés: A Fizetés gombot megnyomva, átirányítják Önt az OTP fizetési felületére, egy megerősítő üzenetet követően.

Az OTP fizetési felületén töltse ki a szükséges adatokat (kártyát kibocsátó bank neve, kártyaszám, név, lejárati dátum, érvényesítési kód), majd nyomja meg a képernyő alján található Tovább gombot.

Az OTP felületén még egyszer ellenőrizheti adatait, majd a Jóváhagyás gombra kattintva megkezdődik a fizetési tranzakció.

A tranzakció végeztével az OTP visszairányítja Önt a weboldalra, melyen a tranzakció sikerességéről, vagy sikertelenségéről adnak információt. Amennyiben a tranzakció sikeres, akkor a fizetésről elkészült számlát megjelenítjük az oldalon, illetve e-mailben is elküldjük Önnek.

Amennyiben nem kapta meg az e-mail-t kérem ellenőrizze azt a levélszemét között is.

Az elkészült bizonylatokat bármikor az Adatlap fülön az eddig kiküldött levelek között ellenőrizheti, és letöltheti a számlákat.

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.