https://kolorline.hu/Helyben a sokszínűség

Helyben a sokszínűség

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A sokszínűség volt a témája az idei „Kultúrházak Éjjel-Nappal” elnevezésű programsorozatnak, melyhez a Barcika Art Kft. ezúttal is csatlakozott.

Bűvészműsorral kezdődött a rendezvény, amit Neszádeli Gyula tartott az Eszterlánc Tagóvoda kicsinyeinek február 2-án.



Fotó: Zele Tímea (A képre kattintva további fotókat talál!)

Majd ugyanezen a napon nyílt délutánra várták a gyerekeket és a felnőtteket a Gyermekek Háza-Kézművesházba, ahol az intézményegységben működő klubok és szakkörök munkáiba nyerhettek bepillantást az érdeklődők.



Fotó: Kovács Loretta (A képre kattintva további fotókat talál!)

Az eseményen bemutatkozott a modellező műhely, a résztvevők elleshették a csipkeverés technikáját, rajzolhattak, valamint egyéb kézműves technikákat is kipróbálhattak.

A több mint tíz éves múltra visszatekintő és évről-évre több intézményt és látogatót vonzó országos rendezvénysorozathoz évek óta csatlakozik a Barcika Art Kft.
A nyílt napon – ahogy a tavalyi évben is – a Sajómenti Népművészeti Egyesület is közreműködött.

 

További híreink

BorsodChem Kolorfutás 2024

Dátum: 2024. szept 20. 15:43

Szeptember 21-én újra elrajtol a BorsodChem Kolorfutás. Cikkünket folyamatosan frissítjük a programmal kapcsolatos tudnivalókkal. Az esemény az útvonal miatt forgalmirend-változásokkal jár, térképen mutatjuk, mire kell számítani. Cikkünk frissült a Volánbusz járatainak közlekedésével és útvonalával, TÉRKÉPPEL!

Lakásfenntartási és beiskolázási támogatás — idén sem maradnak segítség nélkül a családok Kazincbarcikán

Dátum: 2024. szept 20. 15:40

A tanév kezdetével és a hűvösebb idő beköszöntével többféle támogatást is igénybe vehetnek a családok Kazincbarcika Város Önkormányzatának köszönhetően. A Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályán a meglévő támogatások mellett külön figyelmet fordítanak a rendszeres gyermekvédelmi támogatások megigénylésére és meghosszabbítására, valamint a beiskolázási és a lakhatással összefüggő támogatásokra.

Szombaton Kolorfutás

Dátum: 2024. szept 19. 09:47

Gazdag rajtcsomaggal készülnek a futóknak a BorsodChem Kolorfutás szervezői. A szombati népszerű sporteseményre eddig több mint ezren regisztráltak. Idén a helyszínen is lesz lehetőség a nevezésre, így a versenyzők száma tovább nőhet.

Családbarát munkahelyként tüntették ki a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságot

Dátum: 2024. szept 18. 22:09

„Családbarát Hely Munkahely” tanúsított védjegyet szerzett 2024-ben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. A cím elnyerését a rendőrség jó alapjait kiegészítő helybéli intézkedések segítették, mint például egy rendőrségi gyermekszoba kialakítása.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Gyalog- és biciklitúra

Kazincbarcika

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk