https://kolorline.hu/Helyben a sokszínűség

Helyben a sokszínűség

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A sokszínűség volt a témája az idei „Kultúrházak Éjjel-Nappal” elnevezésű programsorozatnak, melyhez a Barcika Art Kft. ezúttal is csatlakozott.

Bűvészműsorral kezdődött a rendezvény, amit Neszádeli Gyula tartott az Eszterlánc Tagóvoda kicsinyeinek február 2-án.Fotó: Zele Tímea (A képre kattintva további fotókat talál!)

Majd ugyanezen a napon nyílt délutánra várták a gyerekeket és a felnőtteket a Gyermekek Háza-Kézművesházba, ahol az intézményegységben működő klubok és szakkörök munkáiba nyerhettek bepillantást az érdeklődők.Fotó: Kovács Loretta (A képre kattintva további fotókat talál!)

Az eseményen bemutatkozott a modellező műhely, a résztvevők elleshették a csipkeverés technikáját, rajzolhattak, valamint egyéb kézműves technikákat is kipróbálhattak.

A több mint tíz éves múltra visszatekintő és évről-évre több intézményt és látogatót vonzó országos rendezvénysorozathoz évek óta csatlakozik a Barcika Art Kft.
A nyílt napon – ahogy a tavalyi évben is – a Sajómenti Népművészeti Egyesület is közreműködött.

 

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk