https://kolorline.hu/Tóth Attilára emlékeznek a kézisek

Tóth Attilára emlékeznek a kézisek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület február 3-án és 4-én kézilabda emléktornát tart a két éve elhunyt Tóth Attila, egykori megyei szövetségi főtitkár munkássága előtt tisztelegve. A sporteseményen három felnőtt és négy ifjúsági csapat szerepel megyénkből, (KKSE, Bőcsi KC, Miskolc, Tiszavasvári, Ózd, Mezőkeresztes) akik körmérkőzéseken, valamint helyosztókon mérik össze tudásukat.

Az emléktorna jó esemény a csapatok felkészüléséhez, erőnlétük felméréshez, említette Ölschléger József, a KKSE elnöke - a torna szervezője - aki kiemelte, hogy terveik között szerepel egy szorosabb kapcsolat kialakítása a helyi iskolákkal utánpótlás-nevelés célzattal.

Az ünnepélyes megnyitón Csontos Róbert, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség elnöke köszöntötte a résztvevő csapatokat, valamint megköszönte a helyi sportegyesületnek, hogy második alaklommal is megszervezték az emléktornát.

Fotók: Zele Tímea

A mérkőzések február 4-én, vasárnap tovább folytatódnak a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

1,/ 09:00-09:45 KKSE-Bőcsi KC felnőtt

2,/ 10:00-11:10 Ózd-Mezőkeresztes ifjúsági

3,/ 11:20-12:05 Ózd-Mezőkeresztes felnőtt

4,/ 12:20-13:30 III. helyért ifjúsági

5,/ 13:45-14:30 III. helyért felnőtt

6,/ 15:00-16:10 I. helyért ifjúsági

7,/ 17:00-17:45 I. helyért felnőtt

18:00-tól eredményhírdetés

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk