https://kolorline.hu/Tóth Attilára emlékeznek a kézisek

Tóth Attilára emlékeznek a kézisek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület február 3-án és 4-én kézilabda emléktornát tart a két éve elhunyt Tóth Attila, egykori megyei szövetségi főtitkár munkássága előtt tisztelegve. A sporteseményen három felnőtt és négy ifjúsági csapat szerepel megyénkből, (KKSE, Bőcsi KC, Miskolc, Tiszavasvári, Ózd, Mezőkeresztes) akik körmérkőzéseken, valamint helyosztókon mérik össze tudásukat.

Az emléktorna jó esemény a csapatok felkészüléséhez, erőnlétük felméréshez, említette Ölschléger József, a KKSE elnöke - a torna szervezője - aki kiemelte, hogy terveik között szerepel egy szorosabb kapcsolat kialakítása a helyi iskolákkal utánpótlás-nevelés célzattal.

Az ünnepélyes megnyitón Csontos Róbert, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség elnöke köszöntötte a résztvevő csapatokat, valamint megköszönte a helyi sportegyesületnek, hogy második alaklommal is megszervezték az emléktornát.

Fotók: Zele Tímea

A mérkőzések február 4-én, vasárnap tovább folytatódnak a Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

1,/ 09:00-09:45 KKSE-Bőcsi KC felnőtt

2,/ 10:00-11:10 Ózd-Mezőkeresztes ifjúsági

3,/ 11:20-12:05 Ózd-Mezőkeresztes felnőtt

4,/ 12:20-13:30 III. helyért ifjúsági

5,/ 13:45-14:30 III. helyért felnőtt

6,/ 15:00-16:10 I. helyért ifjúsági

7,/ 17:00-17:45 I. helyért felnőtt

18:00-tól eredményhírdetés

További híreink

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.