https://kolorline.hu/Brutális gyilkosság Dövényben

Brutális gyilkosság Dövényben

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek négy embert. Hármat emberöléssel, negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítják.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves dövényi férfival és 35 éves élettársával, valamint egy 29 éves putnoki férfival szemben. Negyedik társukat, egy 39 éves putnoki nőt bűnpártolással gyanúsítanak.

A nyomozás adatai szerint február 4-én az esti órákban Dövényben, egy helyi vendéglátóegységben egy vicces köszönés miatt alakult ki vita a sértett és a gyanúsítottak között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóba ültek, és elindultak egy közeli településre.

Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, majd társaival kardokkal, késekkel tovább verték és kaszabolták a magatehetetlen férfit. A brutalitás hatására az áldozat azonnal életét veszítette.

A sértett élettársának végig kellett nézni ahogy párját megölik, majd életveszélyesen megfenyegették és meg is akarták erőszakolni, végül megsebesítették őt.

A holttestet egy szőnyegbe csavarták és egy kocsi hátsó ülésére tették, majd arra rá is ültek és elindultak Dövény felé.

Tervük az volt, hogy elviszik a testet egy ismerőshöz, ott feldarabolják majd az ottani kutyával megetetik. Útközben rendőri ellenőrzésbe ütköztek, de nem derült fény a bűncselekményre, mivel minden papírt rendben találtak az ellenőrzés alatt.

A sértettet végül egy ingatlan emésztőgödrébe tették.

A sértett párját hétfőn elengedték és így ő feljelentést tudott tenni a rendőrségen.

(forrás és fotók: police.hu)

További híreink

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk