https://kolorline.hu/Energetikai korszerűsítés az Irinyiben

Energetikai korszerűsítés az Irinyiben

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A környezeti és energiahatékonysági operatív program támogatási forrásából valósult meg a Tiszáninneni Református Egyházkerület Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon (mai nevén: Irinyi János Református Oktatási Központ) főépületének energetikai felújítása.

Fotók: Zele Tímea (A képre kattintva további fotókat talál!)

Megújult a Tiszáninneni Református Egyházkerület fenntartásában működő Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon főépülete a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program „Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével” című pályázati konstrukció keretében.
A projekt zárórendezvényén elsőként Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspök helyettese fejezte ki köszönetét mind a kivitelezők mind pedig a pedagógusok áldozatos munkájáért.

A beruházás részleteiről Gedeon Miklós műszaki ellenőr szólt, aki fotókon keresztül szemléltette a munkálatok egyes fázisait is.Kétszázhatvanmillió forint támogatási forrásból sor került az épület födém hőszigetelésére, homlokzati nyílászáró cseréjére, a fűtési rendszer korszerűsítésére, valamint egy szellőző rendszer beépítésére. 
Az eseményen Csernaburczky Ferenc, az Irinyi János Református Oktatási Központ igazgatója elmondta: óriási összefogásra volt szükség, hogy a projekt megvalósulhasson, hiszen a kivitelezők a munkálatok jelentős részét a szorgalmi időszakban végezték. Az igazgató a kolorline érdeklődésére elárulta, hogy a jövőben további felújításokat terveznek az egyházkerület hathatós közreműködésével.A programon a kazincbarcikai önkormányzat képviseletében Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere is jelen volt. Az alpolgármester kiemelte: példaértékű együttműködés jellemzi a város és a Tiszáninneni Református Egyházkerület kapcsolatát, ami reményei szerint a jövőben is így lesz majd.A Tiszáninneni Református Egyházkerület még 2016 novemberében nyújtotta be támogatási kérelmét, a nyertes pályázatot követően a munkálatok 2017 nyarán kezdődtek és 2018 januárjában fejeződtek be.


 

További híreink

A gyermekek, szülő, szociális munkás háromszög

Dátum: 2018. okt 19. 11:15

Projektzáró rendezvényt tartott a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ Család- és Gyermekjóléti Központja a Mezey István Művészeti Központban október 18-án. Az eseményen a résztvevők értékelték a programban szerzett tapasztalatokat.

„Sosem bántam meg a döntésemet”

Dátum: 2018. okt 19. 09:23

Interjú dr. Bakk Richárddal, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetőjével

„Nem mindenki zenész, akinek hangszere van”

Dátum: 2018. okt 18. 21:03

KolorAkadémia – Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal

Költséghatékonyságra törekednek

Dátum: 2018. okt 18. 15:04

Munkaterv szerinti ülést tartott Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete október 18-án.

Programajánló

MVSC - Rudabánya

Miskolc

Október 23.-i megemlékezés

Bánhorváti Sportcsarnok

1956-os ünnepség

Művelődési Központ - Edelény, Görögkatolikus templom

Október 23-i ünnepi megemlékezés

Kazincbarcika - Fő tér

KOLORAKADÉMIA

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk