https://kolorline.hu/Energetikai korszerűsítés az Irinyiben

Energetikai korszerűsítés az Irinyiben

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A környezeti és energiahatékonysági operatív program támogatási forrásából valósult meg a Tiszáninneni Református Egyházkerület Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon (mai nevén: Irinyi János Református Oktatási Központ) főépületének energetikai felújítása.

Fotók: Zele Tímea (A képre kattintva további fotókat talál!)

Megújult a Tiszáninneni Református Egyházkerület fenntartásában működő Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon főépülete a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program „Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével” című pályázati konstrukció keretében.
A projekt zárórendezvényén elsőként Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspök helyettese fejezte ki köszönetét mind a kivitelezők mind pedig a pedagógusok áldozatos munkájáért.

A beruházás részleteiről Gedeon Miklós műszaki ellenőr szólt, aki fotókon keresztül szemléltette a munkálatok egyes fázisait is.Kétszázhatvanmillió forint támogatási forrásból sor került az épület födém hőszigetelésére, homlokzati nyílászáró cseréjére, a fűtési rendszer korszerűsítésére, valamint egy szellőző rendszer beépítésére. 
Az eseményen Csernaburczky Ferenc, az Irinyi János Református Oktatási Központ igazgatója elmondta: óriási összefogásra volt szükség, hogy a projekt megvalósulhasson, hiszen a kivitelezők a munkálatok jelentős részét a szorgalmi időszakban végezték. Az igazgató a kolorline érdeklődésére elárulta, hogy a jövőben további felújításokat terveznek az egyházkerület hathatós közreműködésével.A programon a kazincbarcikai önkormányzat képviseletében Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere is jelen volt. Az alpolgármester kiemelte: példaértékű együttműködés jellemzi a város és a Tiszáninneni Református Egyházkerület kapcsolatát, ami reményei szerint a jövőben is így lesz majd.A Tiszáninneni Református Egyházkerület még 2016 novemberében nyújtotta be támogatási kérelmét, a nyertes pályázatot követően a munkálatok 2017 nyarán kezdődtek és 2018 januárjában fejeződtek be.


 

További híreink

Tour de Hongrie: 1933 után újra svájci siker

Dátum: 2018. aug 14. 20:29

A svájci Patrick Schelling nyerte a Tour de Hongrie viharos prológját, amelyre Siófokon került sor.

In memoriam Balla Árpád

Dátum: 2018. aug 14. 11:13

Valaki ismét elment közölünk. Valaki megint hiányozni fog az életünkben.

Minőségi koncertek Sajóbábony és Rudabánya közönségének

Dátum: 2018. aug 14. 09:07

A Kolorcountry programjai a fesztivál tizenharmadik napján Sajóbábonyban folytatódtak a Tájház udvarán.

6. Kolorfesztivál – Főszerepben a tánc

Dátum: 2018. aug 14. 09:03

A táncos szakmai hét a Flash Táncstúdió workshopjával indult, ahol a hastánccal ismerkedtek meg az érdeklődők.

Programajánló

Kugler Zsolt-street dance show

Kazincbarcika - Munkácsy tér

Kolor Grillvacsora - 6. Kolorfesztivál

Kazincbarcika - Ambrózia étterem

Muzsikás Együttes - 6. Kolorfesztivál

Dubicsány

Szudki Osayma és Farkas Júlia- Body N Soul

Kazincbarcika - Munkácsy tér

Pély Barna akusztik

Kurityán

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk