KolorTV élőben

https://kolorline.hu/Energetikai korszerűsítés az Irinyiben

Energetikai korszerűsítés az Irinyiben

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A környezeti és energiahatékonysági operatív program támogatási forrásából valósult meg a Tiszáninneni Református Egyházkerület Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon (mai nevén: Irinyi János Református Oktatási Központ) főépületének energetikai felújítása.

Fotók: Zele Tímea (A képre kattintva további fotókat talál!)

Megújult a Tiszáninneni Református Egyházkerület fenntartásában működő Irinyi János Református Szakközépiskola és Diákotthon főépülete a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program „Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével” című pályázati konstrukció keretében.
A projekt zárórendezvényén elsőként Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspök helyettese fejezte ki köszönetét mind a kivitelezők mind pedig a pedagógusok áldozatos munkájáért.

A beruházás részleteiről Gedeon Miklós műszaki ellenőr szólt, aki fotókon keresztül szemléltette a munkálatok egyes fázisait is.Kétszázhatvanmillió forint támogatási forrásból sor került az épület födém hőszigetelésére, homlokzati nyílászáró cseréjére, a fűtési rendszer korszerűsítésére, valamint egy szellőző rendszer beépítésére. 
Az eseményen Csernaburczky Ferenc, az Irinyi János Református Oktatási Központ igazgatója elmondta: óriási összefogásra volt szükség, hogy a projekt megvalósulhasson, hiszen a kivitelezők a munkálatok jelentős részét a szorgalmi időszakban végezték. Az igazgató a kolorline érdeklődésére elárulta, hogy a jövőben további felújításokat terveznek az egyházkerület hathatós közreműködésével.A programon a kazincbarcikai önkormányzat képviseletében Klimon István Kazincbarcika alpolgármestere is jelen volt. Az alpolgármester kiemelte: példaértékű együttműködés jellemzi a város és a Tiszáninneni Református Egyházkerület kapcsolatát, ami reményei szerint a jövőben is így lesz majd.A Tiszáninneni Református Egyházkerület még 2016 novemberében nyújtotta be támogatási kérelmét, a nyertes pályázatot követően a munkálatok 2017 nyarán kezdődtek és 2018 januárjában fejeződtek be.


 

További híreink

Rács mögött a putnoki baltás rablók (Frissítve!)

Dátum: 2019. jan 15. 11:59

A rendőrök őrizetbe vették azt a két rablót, akik még hétfőn rátámadtak egy apára és fiára Putnokon.

Lehetőség 240 l űrmértékű szelektív edényzetre

Dátum: 2019. jan 14. 10:10

Lehetőség van a 2016. év folyamán átvett 120 l űrmértékű szeletív edényzetek 240 l űrmértékűre történő cseréjére.

Szoros időközi önkormányzati választáson az MSZP-DK jelöltje nyert Sajószentpéteren

Dátum: 2019. jan 14. 10:09

A sajószentpéteri 1. egyéni választókerület korábbi jobbikos önkormányzati képviselőjének, Hernádi Norbertnek a halála miatt kellett időközi választást kiírni a településen, melyen összesen hat jelölt indult.

Újévi koncert Illényi Katicával

Dátum: 2019. jan 13. 11:17

Újévi koncert keretében köszöntötte Kazincbarcika városa a 2019-es évet január 11-én és 12-én az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében. A kétnapos eseményen fellépett Illényi Katica, Liszt Ferenc-díjas magyar hegedűművész és a Kodály Zoltán Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény „MELÓDIA” kamarazenekara.

KolorTV élőben

Programajánló

KOLORAKADÉMIA

Kazincbarcika

A bükki füvesember Ózdon

Ózd

Retro Game - Évnyitó

Berente

Floorball Diákolimpia® Országos Döntő - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Harcban a Delfinek

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk