https://kolorline.hu/Szenior Sportkavalkád immár másodszor

Szenior Sportkavalkád immár másodszor

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tizenegy csapat mintegy háromszáz résztvevője versengett február 23-án a II. Szenior Sportkavalkádon a Don Bosco Sportközpontban.


fotók: Zele Tímea


A Kazincbarcikai Városi Sport Egyesület Ritmikus Gimnasztika szakosztályának labdabemutatójával kezdődött a színes kavalkád. A szépkorúaknak szervezett program ünnepélyes megnyitóján elsőként Szabó Zsolt, a Don Bosco Sportközpont intézményvezetője köszöntötte a megjelenteket, majd a beszédek sorát Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere nyitotta, aki örömét fejezte, hogy ismét meghívást kapott a rendezvényre, amelyre külön ajándékkal is készült.



Ezt követően Török Dezső, a B.-A.-Z. Megyei közgyűlés elnöke és Demeter Zoltán országgyűlési képviselő szólt a versenyzőkhöz. A beszédek sorát Kálmán Vilmosné az esemény szervezője, az Újkazinci Baráti Kör vezetője zárta.




A sportkavalkádra nyolc településről: Tardonáról, Bánhorvátiból, Alberttelepről, Rudolftelepről, Kurityánból, Múcsonyból és természetesen Kazincbarcikáról tizenegy csapat érkezett, hogy megmérettessék magukat a játékos vetélkedőkön.





Az egész napos programsorozaton az ügyességi és szellemi feladatok mellett a résztvevők kipróbálhatták a bowling-ot, a csocsót, a squash-t és jógázhattak is.
A II. Szenior Sportkavalkádon ezúttal a közönséget is bevonták a játékba, akik aktivitásukkal pontokat szereztek a csapatoknak. A nap során ovis és iskolás gyermekek bemutatói  is színesítették az eseményt.

További híreink

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk