https://kolorline.hu/Kazincbarcika-Gyirmót FC Győr 2-3

Kazincbarcika-Gyirmót FC Győr 2-3

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB II 28. fordulójában a KBSC a Gyirmót FC együttesét fogadta Tiszaújvárosban április 1-jén. A mérkőzés végeredménye: Kazincbarcika-Gyirmót FC Győr 2-3.



Kazincbarcika-Gyirmót FC Győr 2-3 (2-1)

Tiszaújvárosi Sportcentrum, 100 néző
Vezette: Nagy Norbert (Varga Gábor, Szilágyi Norbert)

Kazincbarcika:
Somodi - Palmes, Heil, Belényesi, Lőrincz (Gábor, 53.) - Hegedűs, Sigér (Boros, 82.) - Kanalos, Constantinescu (Tóth Sz., 66.), Süttő - Murai
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gyirmót FC Győr:
Rusák - Achim, Szilvási, Villám, Présinger - Lázár P., Paku - Sandal, Kiss M., Szalánszki (Varga P., 59.) - Horváth R.
Vezetőedző: Szepessy László

Gólszerzők: Kanalos (10.), Heil (25.) ill. Szalánszki (17.), Paku (51.), Süttő (76., öngól)
Sárga lap: Kanalos (69.), Palmes (74.) ill. Villám (22.)

Az április 2-ai találkozó előtt Vitelki Zoltán ismét eszközölt néhány változtatást a csapat keretében. Soroksáron nem lehetett ott kisebb sérülése miatt Murai Márk, aki ezúttal újra kezdő volt, de visszatért a keretbe Kristófi Sándor is. Kimaradt a Soroksáron kisebb sérülést összeszedő Bene Attila és a kapufát is eltaláló Engel Alex. Szintén visszatért a kezdő Lőrincz Patrik, aki idén először lépett pályára.

Nagyon felázott talajon kezdődött a találkozó, de ez nem igazán zavarta meg Kanalost, aki a 10. percben egy irtózatosan nagy gólt rúgott a Gyirmót kapujába. Szalánszki révén a Gyirmót 7 perc múlva egyenlíteni tudott, de a kék-sárgák nem adták fel és Heil fejesével a 25. percben már újra náluk volt az előnyt. A rossz körülmények között nem igazán tudott folyamatos játék kialakulni, de az első 45 percben kellőképpen agresszívan és jól játszott a barcikai gárda, így megérdemelt előnnyel vonulhattak az öltözőbe.

A második félidő még rosszabb pályaviszonyok mellett kezdődött el és 6 percet követően a Gyirmót Paku góljával egyenlíteni tudott. Ezt követően mindkét csapat inkább a "rúgjuk fel a labdát, majd lesz valami" elvet választotta, hiszen az ázott talajon folyamatos játékra, cselezésre egyáltalán nem volt lehetőség. A Vitelki legénység hiába küzdött nagyot, az ötödik gólt a Gyirmót szerezte meg, mikor egy beadást követően a menteni igyekvő Süttőről a saját kapujába pattant a labda. A hajrában hiába támadt a KBSC minden erejével az egyenlítésért, de a támadásokba rendre hiba csúszott, így lövésekig is alig jutottak el. Igaz, ha a 94. percben Kanalos távoli lövése pontosabb, akkor most a barcika az egy pontnak örülhetne.

Vitelki Zoltán:
Gratulálok az ellenfélnek.

Szepessy László:
Nagyon nehéz talajon játszottunk, óriási küzdelmet vívtunk a rendkívül jól küzdő Kazincbarcika ellen. Végig nyílt volt a mérkőzés, a második félidőben úgy jöttünk ki a pályára, hogy mindenképpen győzni akarunk, mert ez benne volt a csapatban. Úgy érzem játékban, küzdeni tudásban és gólok számában is ellenfelünk fölé nőttünk. Elsimerés illeti a Kazincbarcikát is, idén ez volt a legnehezebb mérkőzésünk.

forrás: kbsc.hu
fotó: Róth Zoltán

További híreink

Technológiai fejlesztés — forgatható panorámakamera került az Unikornis körforgalomba

Dátum: 2024. szept 01. 08:58

Nemcsak esztétikailag, hanem biztonságtechnikailag is tovább fejlődik, és központi szerepet tölt be Kazincbarcikán az Unikornis körforgalom. A közterületi kamerarendszer telepítésének helyszínei között kiemelt pont ez a körforgalom, ahova már felkerültek a kamerák.

Iskolára hangoló tematikájú kézműves gyermektábor zárta a nyarat

Dátum: 2024. aug 31. 11:13

A nyár legvégén egy ráadás kézműves tábor indult a gyerekek számára Kazincbarcikán, az eredményes júniusi előzményt követve. Az augusztus 26-án kezdődött második kézműves tábor — elődjének játékos tematikáját — az aktuális iskolakezdéshez szabta át. Ehhez illeszkedő kézműves technikákkal ismerkedhettek és témába vágó tárgyakat, például ceruzatartót készíthettek a kicsik.

Hirdetmény bérbeadásról

Dátum: 2024. aug 29. 11:45

Hirdetmény a kazincbarcikai Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakásainak, valamint a Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról.

Szeptemberben új tanév indul – hétfőn becsengetnek az iskolákban

Dátum: 2024. aug 29. 09:24

Nem lehet majd órán mobilozni, csak kivételes esetben; kizárólag az oktatást segítve kerülhet a padra mobiltelefon. Az eszközök egy zárható szekrényben várják majd a tanítás végét. Ez is egy új szabály a következő tanévben. Mit kell tudni a hétfőn kezdődő, 2024/25-ös tanévről, mikor lesznek a tanítási szünetek, és mikor lesz a Gólyafióka-avató – ezeket foglaljuk össze.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk