https://kolorline.hu/Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség Országos Válogató Asztalitenisz versenyt rendez április 14-én és 15-én, az Irinyi tornacsarnokban.A versenyzők bevonulásával vette kezdetét a 30. Mohos Kupa, amit idén Kazincbarcikán tartottak a szervezők. Az eseményen elsőként Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviseletében Kovács László, tanácsadó mondott beszédet.


Fotók: Zele Tímea, a képen balról jobbra: Kovács László önkormányzati tanácsadó és Dobi Zoltán asztalitenisz szakágvezető

Kovács László kiemelte: nagyon örül annak, hogy hosszú évek után újra Kazincbarcika ad otthont ennek a versenynek, emellett pedig a július 20-ai Kennedy Shriver Emléknap programjaira invitálta a megjelenteket.
A megmérettetésre az ország számos pontjáról – többek között Balmazújvárosból, Bélapátfalváról, Békéscsabáról, Putnokról, Tordasról és Edelényből több mint hetvenen érkeztek.Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője a Kolorline kérdésére elmondta: a megmérettetés célja a versenylehetőség biztosítása az értelmi fogyatékossággal élő sportolóknak, valamint a Speciális Olimpia mozgalom és az asztalitenisz sport népszerűsítése. A verseny egyben egy válogató a 2019-es Nyári Világjátékokra, ami Abu Dhabi-ban lesz majd.Dobi Zoltán hozzátette: a megmérettetés két napos, az első napon, azaz április 14-én tartják a kvalifikációs és a vegyes páros versenyeket, április 15-én pedig az egyéni, a páros, valamint az egyesített összecsapások következnek.
A szakágvezető kiemelte: senki nem megy haza üres kézzel, kategóriánként az első három helyezettet éremmel, míg a további résztvevőket szalaggal díjazzák.


 

További híreink

VRCK - Hazai pályán kezdik a döntőt

Dátum: 2018. ápr 24. 11:15

Május elején elkezdődik a férfi röplabdázóknál a bajnoki döntő.

A gyönyörű magnólia

Dátum: 2018. ápr 24. 08:15

Mire figyeljünk a liliomfa nevelésénél?

Tarolt a Flash Táncstúdió

Dátum: 2018. ápr 23. 17:24

Hatodik alkalommal rendezték meg az Abigél Nemzetközi Minősítő Táncfesztivált április 21-én és 22-én a nyíregyházi Continental Arénában.

Május 1-jei hulladékszállítási és nyitvatartási rend

Dátum: 2018. ápr 23. 15:47

A BMH Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a hulladékszállítás munkaszüneti napokon, azaz április 30-án és május 1-jén változatlanul, a megszokott ürítési rend szerint történik.

Programajánló

Író - olvasó találkozó Bauer Barbarával

Kazincbarcika - Egrssy Béni Városi Könyvtár

Bödőcs Tibor önálló estje mv.Tóth Edu

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

Láncfűrész kupa

Dédestapolcsány

Ruda - park - Előadássorozat

Rudabánya

Éljen a fagyi

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk