https://kolorline.hu/Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség Országos Válogató Asztalitenisz versenyt rendez április 14-én és 15-én, az Irinyi tornacsarnokban.A versenyzők bevonulásával vette kezdetét a 30. Mohos Kupa, amit idén Kazincbarcikán tartottak a szervezők. Az eseményen elsőként Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviseletében Kovács László, tanácsadó mondott beszédet.


Fotók: Zele Tímea, a képen balról jobbra: Kovács László önkormányzati tanácsadó és Dobi Zoltán asztalitenisz szakágvezető

Kovács László kiemelte: nagyon örül annak, hogy hosszú évek után újra Kazincbarcika ad otthont ennek a versenynek, emellett pedig a július 20-ai Kennedy Shriver Emléknap programjaira invitálta a megjelenteket.
A megmérettetésre az ország számos pontjáról – többek között Balmazújvárosból, Bélapátfalváról, Békéscsabáról, Putnokról, Tordasról és Edelényből több mint hetvenen érkeztek.Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője a Kolorline kérdésére elmondta: a megmérettetés célja a versenylehetőség biztosítása az értelmi fogyatékossággal élő sportolóknak, valamint a Speciális Olimpia mozgalom és az asztalitenisz sport népszerűsítése. A verseny egyben egy válogató a 2019-es Nyári Világjátékokra, ami Abu Dhabi-ban lesz majd.Dobi Zoltán hozzátette: a megmérettetés két napos, az első napon, azaz április 14-én tartják a kvalifikációs és a vegyes páros versenyeket, április 15-én pedig az egyéni, a páros, valamint az egyesített összecsapások következnek.
A szakágvezető kiemelte: senki nem megy haza üres kézzel, kategóriánként az első három helyezettet éremmel, míg a további résztvevőket szalaggal díjazzák.


 

További híreink

KBSC - Újabb játékos érkezett

Dátum: 2018. júl 19. 14:24

A labdarúgó NB II július 29-i rajtjára már gőzerővel készül a Kazincbarcika együttese.

Fókuszban az anyanyelv

Dátum: 2018. júl 19. 14:16

Magyar anyanyelvi tehetségfejlesztő tábort rendezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye június 25-e és 29-e között.

Kazincbarcikai gólkirály

Dátum: 2018. júl 19. 13:50

Jól szerepelt a KKSE

Útlezárás a Kennedy Shriver Emléknapon

Dátum: 2018. júl 19. 08:32

2018. július 20-án (pénteken) reggel 7 órától 23 óráig a Kennedy Shriver Emléknap miatt lezárásra kerül...

Programajánló

Eunice Kennedy Shriver emléknap

Kazincbarcika

TÓTH VERA KONCERT

Kazincbarcika

DENIZ LIVE

Kazincbarcika

Király Linda&Király Viktor a Kennedy Shriver napon

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk