https://kolorline.hu/Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség Országos Válogató Asztalitenisz versenyt rendez április 14-én és 15-én, az Irinyi tornacsarnokban.A versenyzők bevonulásával vette kezdetét a 30. Mohos Kupa, amit idén Kazincbarcikán tartottak a szervezők. Az eseményen elsőként Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviseletében Kovács László, tanácsadó mondott beszédet.


Fotók: Zele Tímea, a képen balról jobbra: Kovács László önkormányzati tanácsadó és Dobi Zoltán asztalitenisz szakágvezető

Kovács László kiemelte: nagyon örül annak, hogy hosszú évek után újra Kazincbarcika ad otthont ennek a versenynek, emellett pedig a július 20-ai Kennedy Shriver Emléknap programjaira invitálta a megjelenteket.
A megmérettetésre az ország számos pontjáról – többek között Balmazújvárosból, Bélapátfalváról, Békéscsabáról, Putnokról, Tordasról és Edelényből több mint hetvenen érkeztek.Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője a Kolorline kérdésére elmondta: a megmérettetés célja a versenylehetőség biztosítása az értelmi fogyatékossággal élő sportolóknak, valamint a Speciális Olimpia mozgalom és az asztalitenisz sport népszerűsítése. A verseny egyben egy válogató a 2019-es Nyári Világjátékokra, ami Abu Dhabi-ban lesz majd.Dobi Zoltán hozzátette: a megmérettetés két napos, az első napon, azaz április 14-én tartják a kvalifikációs és a vegyes páros versenyeket, április 15-én pedig az egyéni, a páros, valamint az egyesített összecsapások következnek.
A szakágvezető kiemelte: senki nem megy haza üres kézzel, kategóriánként az első három helyezettet éremmel, míg a további résztvevőket szalaggal díjazzák.


 

További híreink

Egy délután a környezettudatosság jegyében

Dátum: 2018. szept 22. 20:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretében Nemzetközi Autómentes Napot tartottak Kazincbarcikán, szeptember 22-én.

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Programajánló

Tompa Mihály teljesítménytúra

Putnok

Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk