https://kolorline.hu/Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség Országos Válogató Asztalitenisz versenyt rendez április 14-én és 15-én, az Irinyi tornacsarnokban.A versenyzők bevonulásával vette kezdetét a 30. Mohos Kupa, amit idén Kazincbarcikán tartottak a szervezők. Az eseményen elsőként Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviseletében Kovács László, tanácsadó mondott beszédet.


Fotók: Zele Tímea, a képen balról jobbra: Kovács László önkormányzati tanácsadó és Dobi Zoltán asztalitenisz szakágvezető

Kovács László kiemelte: nagyon örül annak, hogy hosszú évek után újra Kazincbarcika ad otthont ennek a versenynek, emellett pedig a július 20-ai Kennedy Shriver Emléknap programjaira invitálta a megjelenteket.
A megmérettetésre az ország számos pontjáról – többek között Balmazújvárosból, Bélapátfalváról, Békéscsabáról, Putnokról, Tordasról és Edelényből több mint hetvenen érkeztek.Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője a Kolorline kérdésére elmondta: a megmérettetés célja a versenylehetőség biztosítása az értelmi fogyatékossággal élő sportolóknak, valamint a Speciális Olimpia mozgalom és az asztalitenisz sport népszerűsítése. A verseny egyben egy válogató a 2019-es Nyári Világjátékokra, ami Abu Dhabi-ban lesz majd.Dobi Zoltán hozzátette: a megmérettetés két napos, az első napon, azaz április 14-én tartják a kvalifikációs és a vegyes páros versenyeket, április 15-én pedig az egyéni, a páros, valamint az egyesített összecsapások következnek.
A szakágvezető kiemelte: senki nem megy haza üres kézzel, kategóriánként az első három helyezettet éremmel, míg a további résztvevőket szalaggal díjazzák.


 

További híreink

Az égben maradt repülő - Kezdődik a színházi évad az Egressyben

Dátum: 2018. nov 20. 15:00

A Turay Ida Színház, Edith Piaf életét bemutató zenés darabjával „Az égben maradt repülő” mai előadásával megkezdődik a 2018/2019-es színházi évad az Egressy Béni Művelődési Központban.

Asztalitenisz Diákolimpia Körzeti Döntő Kazincbarcikán

Dátum: 2018. nov 19. 16:20

Az Asztalitenisz Diákolimpia kapcsán rendeztek körzeti döntőt November 19-én a Kazincbarcikai Sportközpontban.

Tűz a Hámán Katón

Dátum: 2018. nov 18. 16:12

Egy önkormányzati tulajdonú lakás kiégett, több pedig megrongálódott Kazincbarcikán november 18-án délután.

Régi adósság a Fő tér felújítása

Dátum: 2018. nov 18. 14:20

Az 1979-ben átadott Fő tér korszerűsítését, a mai kor követelményeihez igazodó megszépítését régóta terveztük – emelte ki Szitka Péter polgármester. A meglévő járdák új burkolatot kaptak, valamint új sétányokat alakítottak ki.

Programajánló

Turay Ida Színház: Égben maradt repülő

Kazincbarcika- Egressy Béni Művelődési Központ

Színházi évad 2018/2019

Kazincbarcika

60 alkotó év

Kazincbarcika

Legyél Te is Szuperhős

Ózd - Nemzeti Filmtörténeti Élménypark

XII. Krumplis Lángos Fesztivál

Bánhorváti - Tornacsarnok és környéke

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk