https://kolorline.hu/Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Asztalitenisz verseny a fogyatékkal élőknek

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Magyar Asztalitenisz Szövetség Országos Válogató Asztalitenisz versenyt rendez április 14-én és 15-én, az Irinyi tornacsarnokban.A versenyzők bevonulásával vette kezdetét a 30. Mohos Kupa, amit idén Kazincbarcikán tartottak a szervezők. Az eseményen elsőként Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője köszöntötte a résztvevőket, majd Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviseletében Kovács László, tanácsadó mondott beszédet.


Fotók: Zele Tímea, a képen balról jobbra: Kovács László önkormányzati tanácsadó és Dobi Zoltán asztalitenisz szakágvezető

Kovács László kiemelte: nagyon örül annak, hogy hosszú évek után újra Kazincbarcika ad otthont ennek a versenynek, emellett pedig a július 20-ai Kennedy Shriver Emléknap programjaira invitálta a megjelenteket.
A megmérettetésre az ország számos pontjáról – többek között Balmazújvárosból, Bélapátfalváról, Békéscsabáról, Putnokról, Tordasról és Edelényből több mint hetvenen érkeztek.Dobi Zoltán, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség asztalitenisz szakágvezetője a Kolorline kérdésére elmondta: a megmérettetés célja a versenylehetőség biztosítása az értelmi fogyatékossággal élő sportolóknak, valamint a Speciális Olimpia mozgalom és az asztalitenisz sport népszerűsítése. A verseny egyben egy válogató a 2019-es Nyári Világjátékokra, ami Abu Dhabi-ban lesz majd.Dobi Zoltán hozzátette: a megmérettetés két napos, az első napon, azaz április 14-én tartják a kvalifikációs és a vegyes páros versenyeket, április 15-én pedig az egyéni, a páros, valamint az egyesített összecsapások következnek.
A szakágvezető kiemelte: senki nem megy haza üres kézzel, kategóriánként az első három helyezettet éremmel, míg a további résztvevőket szalaggal díjazzák.


 

További híreink

Elmélet és gyakorlat, Fizikaverseny a Szaléziban

Dátum: 2019. febr 22. 17:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a Nagy László Fizikaversenyt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gimnazisták részére.

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Dátum: 2019. febr 22. 16:30

III. Senior Sportkavalkád a Don Bosco Sportcsarnokban

Stabil, feszes és felelősségteljes gazdálkodásra lesz szükség 2019-ben is

Dátum: 2019. febr 22. 15:11

Február 14-én, közel három­órás testületi ülésen tárgyalta Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei költségvetést. A több mint 120 oldalas, részletes testületi anyagban egyértelműen látszik, hogy a megközelítőleg 2.6 milliárd forintos kormányzati elvonások ellenére stabil lábakon áll a város.

A kicsik és az idősek is farsangoltak

Dátum: 2019. febr 22. 15:04

A héten tovább folytatódtak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményeiben a farsangi mulatságok. A jeles alkalom kapcsán ezúttal az I.sz. Bölcsibe és az Időskorúak Gondozóházába is jelmezbe bújtak a kicsik és az idősek is.

Programajánló

Amerre még nem jártunk

Tardona

Szezon első motorozása

Dédestapolcsány

Szécsi Pál emlékkoncert Nőnap alkalmából!

Sajószentpéter

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk