https://kolorline.hu/Arany- és ezüstérmesek a barcikai íjászok

Arany- és ezüstérmesek a barcikai íjászok

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ebben az évben indult útjára az Észak-Magyarországi Regionális 3D Bajnokság, aminek a második fordulóját 2018 április 14-én rendezték Miskolc határában.



Végre az idő is kegyes volt az íjászokhoz és csodálatos erdei környezetben több mint százhatvan nevezővel vette kezdetét a verseny. A trükkösen megépített pályán húsz darab élethű állaton mérethették meg ügyességüket a versenyzők.
A Kazincbarcikai Íjász Egyesület is képviseltette magát tizenöt íjásszal, akiknek nagyszerűen sikerült helytállniuk és a pontszerző helyek mellé több dobogós helyezést is hazahoztak számos kategóriában. Aranyérem került Koós Anna, Dobos István, ifj. Sipeki József, Kékedi Laura, Borga Hella, ifj. Nagy Zoltán és Nagy Emese nyakába. Ezüstéremmel pedig Kolozsvári Tibor és Miklós Máté Bendegúz gazdagíthatta a gyűjteményét.
A következő, harmadik forduló a Kazincbarcikai Íjász Egyesület szervezésében 2018 május 19-én lesz Kazincbarcikán.


Forrás/Kép: Kazincbarcikai Íjász Egyesület

További híreink

Iskolára hangoló tematikájú kézműves gyermektábor zárta a nyarat

Dátum: 2024. aug 31. 11:13

A nyár legvégén egy ráadás kézműves tábor indult a gyerekek számára Kazincbarcikán, az eredményes júniusi előzményt követve. Az augusztus 26-án kezdődött második kézműves tábor — elődjének játékos tematikáját — az aktuális iskolakezdéshez szabta át. Ehhez illeszkedő kézműves technikákkal ismerkedhettek és témába vágó tárgyakat, például ceruzatartót készíthettek a kicsik.

Hirdetmény bérbeadásról

Dátum: 2024. aug 29. 11:45

Hirdetmény a kazincbarcikai Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakásainak, valamint a Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról.

Szeptemberben új tanév indul – hétfőn becsengetnek az iskolákban

Dátum: 2024. aug 29. 09:24

Nem lehet majd órán mobilozni, csak kivételes esetben; kizárólag az oktatást segítve kerülhet a padra mobiltelefon. Az eszközök egy zárható szekrényben várják majd a tanítás végét. Ez is egy új szabály a következő tanévben. Mit kell tudni a hétfőn kezdődő, 2024/25-ös tanévről, mikor lesznek a tanítási szünetek, és mikor lesz a Gólyafióka-avató – ezeket foglaljuk össze.

Hagyományindító streetball-bajnokság Kazincbarcikán

Dátum: 2024. aug 28. 18:09

Augusztus 24-én, szombaton rendezték Kazincbarcika első újkori streetball-bajnokságát a KolorPlatzon. A félpályás, egy palánkra játszott, New Yorkból világhódító útjára indult kosárlabda-variáns városunkból és környékéről is gyorsan bevonzotta a játék szenvedélyes gyakorlóit. Egy hangulatos, népes, jól sikerült esemény alapozta meg a folytatást, a SLÁGER KSE támogatásával.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk