https://kolorline.hu/MTK Budapest-Kazincbarcika: 4-1

MTK Budapest-Kazincbarcika: 4-1

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A listavezető MTK otthonában lépett pályára a KBSC az NB II 30. fordulójában.



MTK Budapest-Kazincbarcika 4-1 (2-1)

Hidegkuti Nándor Stadion, 1231 néző
Vezette: Kovács Gergely (Legeza László, Gaál Ákos)

MTK
Szentpéteri - Katona, Balogh B., Gengeliczki, Jakab - Vass P. (Kulcsár T., 72.), Borbély, Kanta, Takács R. (Gera D., 57.) - Schäfer (Varju, 78.), Lencse
Vezetőedző: Feczkó Tamás

Kazincbarcika
Somodi - Palmes, Heil, Belényesi, Süttő - Orovecz (Kanalos, 57.), Sigér, Hegedűs (Bene, 78.), Mikló - Boros, Murai (Kristófi, 63.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Lencse (18., 90.), Balogh B. (45+1.), Schäfer (60.) ill. Boros (21.)
Sárga lap: Heil (27.), Sigér (68.)

A listavezető MTK otthonában lépett pályára a KBSC az NB II 30. fordulójában. Az első félidőben a 18. percben Lencse góljával szerzett vezetést az MTK, de ekkor Boros még hamar egyenlíteni tudott. Az MTK már az első félidő hosszabbításában újra vezetést szerzett, és előnyét a lefújásig három gólosra tudta növelni. A tabellán a Vitelki legénység mögött álló csapatok közül a Mosonmagyaróvár a Dorog, a Siófok a Szolnok ellen tudott győzelmet aratni hazai pályán, a Szeged 0-0-ás döntetlent ért el a Gyirmót ellen, míg a ZTE és a Budafok vereséget szenvedett, így a barcika előnye továbbra is három pont a kieső helyen állók előtt. Az utolsó helyezett Sopron - aki jövő heti ellenfele lesz a kék-sárgáknak - hazai pályán 1-0-ra kapott ki a Soroksártól, így már 17 pontos lemaradással szerénykedik az utolsó helyen.

Feczkó Tamás:
Örülök, hogy győzelemmel zártuk a háromhetes meccsdömpinget. Ez a mérkőzés a jövő hónapban tizenhét éves játékosunk, Varju Benedek bemutatkozásáról is szólt. Az első félidőben nehezen találtunk fogást a Kazincbarcikán, a második játékrészben már sok helyzetet alakítottunk ki a nyíltabb játékot vállaló ellenfelünkkel szemben, és azokat többnyire ki is használtuk.

Vitelki Zoltán:
Sajnos olyan működő rendszert veszítettünk el a télen, amelyet nem találunk. Elveszítettük a játékunkat, az erőnlétünket, és most már a hitünket is. A felelősséget természetesen magamra vállalom. 

Fotó: www.mtkbudapest.hu - Hegedüs Gábor
Forrás: www.kbsc.hu

További híreink

Iskolára hangoló tematikájú kézműves gyermektábor zárta a nyarat

Dátum: 2024. aug 31. 11:13

A nyár legvégén egy ráadás kézműves tábor indult a gyerekek számára Kazincbarcikán, az eredményes júniusi előzményt követve. Az augusztus 26-án kezdődött második kézműves tábor — elődjének játékos tematikáját — az aktuális iskolakezdéshez szabta át. Ehhez illeszkedő kézműves technikákkal ismerkedhettek és témába vágó tárgyakat, például ceruzatartót készíthettek a kicsik.

Hirdetmény bérbeadásról

Dátum: 2024. aug 29. 11:45

Hirdetmény a kazincbarcikai Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakásainak, valamint a Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról.

Szeptemberben új tanév indul – hétfőn becsengetnek az iskolákban

Dátum: 2024. aug 29. 09:24

Nem lehet majd órán mobilozni, csak kivételes esetben; kizárólag az oktatást segítve kerülhet a padra mobiltelefon. Az eszközök egy zárható szekrényben várják majd a tanítás végét. Ez is egy új szabály a következő tanévben. Mit kell tudni a hétfőn kezdődő, 2024/25-ös tanévről, mikor lesznek a tanítási szünetek, és mikor lesz a Gólyafióka-avató – ezeket foglaljuk össze.

Hagyományindító streetball-bajnokság Kazincbarcikán

Dátum: 2024. aug 28. 18:09

Augusztus 24-én, szombaton rendezték Kazincbarcika első újkori streetball-bajnokságát a KolorPlatzon. A félpályás, egy palánkra játszott, New Yorkból világhódító útjára indult kosárlabda-variáns városunkból és környékéről is gyorsan bevonzotta a játék szenvedélyes gyakorlóit. Egy hangulatos, népes, jól sikerült esemény alapozta meg a folytatást, a SLÁGER KSE támogatásával.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk