https://kolorline.hu/MTK Budapest-Kazincbarcika: 4-1

MTK Budapest-Kazincbarcika: 4-1

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A listavezető MTK otthonában lépett pályára a KBSC az NB II 30. fordulójában.



MTK Budapest-Kazincbarcika 4-1 (2-1)

Hidegkuti Nándor Stadion, 1231 néző
Vezette: Kovács Gergely (Legeza László, Gaál Ákos)

MTK
Szentpéteri - Katona, Balogh B., Gengeliczki, Jakab - Vass P. (Kulcsár T., 72.), Borbély, Kanta, Takács R. (Gera D., 57.) - Schäfer (Varju, 78.), Lencse
Vezetőedző: Feczkó Tamás

Kazincbarcika
Somodi - Palmes, Heil, Belényesi, Süttő - Orovecz (Kanalos, 57.), Sigér, Hegedűs (Bene, 78.), Mikló - Boros, Murai (Kristófi, 63.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gólszerzők: Lencse (18., 90.), Balogh B. (45+1.), Schäfer (60.) ill. Boros (21.)
Sárga lap: Heil (27.), Sigér (68.)

A listavezető MTK otthonában lépett pályára a KBSC az NB II 30. fordulójában. Az első félidőben a 18. percben Lencse góljával szerzett vezetést az MTK, de ekkor Boros még hamar egyenlíteni tudott. Az MTK már az első félidő hosszabbításában újra vezetést szerzett, és előnyét a lefújásig három gólosra tudta növelni. A tabellán a Vitelki legénység mögött álló csapatok közül a Mosonmagyaróvár a Dorog, a Siófok a Szolnok ellen tudott győzelmet aratni hazai pályán, a Szeged 0-0-ás döntetlent ért el a Gyirmót ellen, míg a ZTE és a Budafok vereséget szenvedett, így a barcika előnye továbbra is három pont a kieső helyen állók előtt. Az utolsó helyezett Sopron - aki jövő heti ellenfele lesz a kék-sárgáknak - hazai pályán 1-0-ra kapott ki a Soroksártól, így már 17 pontos lemaradással szerénykedik az utolsó helyen.

Feczkó Tamás:
Örülök, hogy győzelemmel zártuk a háromhetes meccsdömpinget. Ez a mérkőzés a jövő hónapban tizenhét éves játékosunk, Varju Benedek bemutatkozásáról is szólt. Az első félidőben nehezen találtunk fogást a Kazincbarcikán, a második játékrészben már sok helyzetet alakítottunk ki a nyíltabb játékot vállaló ellenfelünkkel szemben, és azokat többnyire ki is használtuk.

Vitelki Zoltán:
Sajnos olyan működő rendszert veszítettünk el a télen, amelyet nem találunk. Elveszítettük a játékunkat, az erőnlétünket, és most már a hitünket is. A felelősséget természetesen magamra vállalom. 

Fotó: www.mtkbudapest.hu - Hegedüs Gábor
Forrás: www.kbsc.hu

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk