https://kolorline.hu/Nem sikerült az „ördögi” bravúr

Nem sikerült az „ördögi” bravúr

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Rubeola otthonában lépett pályára a férfi futsal NB II Keleti csoportjának felső házi rájátszásában a Kazincbarcikai Ördögök SE. Az izgalmas találkozót végül a hazai együttes nyerte.

Igazi rangadóra készült a barcikai legénység, hiszen a forduló előtt a pontvadászatban éllovas Rubeolához látogatott. A két együttes remek csatát vívott az első játékrészben, nagy volt az iram, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A félidő hajrájához közeledve azonban a házigazdák kétszer is bevették Rézműves kapuját. A vendég együttes nem találta a csömöri védekezés ellenszerét, így 20 perc játék után továbbra is kedvezőbb helyzetben voltak a házigazdák. A második félidőben Badalik szépítőgólja gyorsan jött, hiszen már a 25. percben 2-1-et mutatott az eredményjelző. A hátralévő időszakban azonban hiába voltak meg a barcikai helyzetek, azok rendre kimaradtak. Az Ördögök így 2-1-es vereséggel tértek haza Csömörről, a listavezető otthonából. Kőrösi Gábor együttese legközelebb 23-án hétfőn este hét órától az MVFC II Berettyóújfalu együttesét látja vendégül a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

VRCK - Hazai pályán kezdik a döntőt

Dátum: 2018. ápr 24. 11:15

Május elején elkezdődik a férfi röplabdázóknál a bajnoki döntő.

A gyönyörű magnólia

Dátum: 2018. ápr 24. 08:15

Mire figyeljünk a liliomfa nevelésénél?

Tarolt a Flash Táncstúdió

Dátum: 2018. ápr 23. 17:24

Hatodik alkalommal rendezték meg az Abigél Nemzetközi Minősítő Táncfesztivált április 21-én és 22-én a nyíregyházi Continental Arénában.

Május 1-jei hulladékszállítási és nyitvatartási rend

Dátum: 2018. ápr 23. 15:47

A BMH Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a hulladékszállítás munkaszüneti napokon, azaz április 30-án és május 1-jén változatlanul, a megszokott ürítési rend szerint történik.

Programajánló

Író - olvasó találkozó Bauer Barbarával

Kazincbarcika - Egrssy Béni Városi Könyvtár

Bödőcs Tibor önálló estje mv.Tóth Edu

Kazincbarcika - Egressy Béni Művelődési Központ

Láncfűrész kupa

Dédestapolcsány

Ruda - park - Előadássorozat

Rudabánya

Éljen a fagyi

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk