https://kolorline.hu/Nem sikerült az „ördögi” bravúr

Nem sikerült az „ördögi” bravúr

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Rubeola otthonában lépett pályára a férfi futsal NB II Keleti csoportjának felső házi rájátszásában a Kazincbarcikai Ördögök SE. Az izgalmas találkozót végül a hazai együttes nyerte.

Igazi rangadóra készült a barcikai legénység, hiszen a forduló előtt a pontvadászatban éllovas Rubeolához látogatott. A két együttes remek csatát vívott az első játékrészben, nagy volt az iram, felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A félidő hajrájához közeledve azonban a házigazdák kétszer is bevették Rézműves kapuját. A vendég együttes nem találta a csömöri védekezés ellenszerét, így 20 perc játék után továbbra is kedvezőbb helyzetben voltak a házigazdák. A második félidőben Badalik szépítőgólja gyorsan jött, hiszen már a 25. percben 2-1-et mutatott az eredményjelző. A hátralévő időszakban azonban hiába voltak meg a barcikai helyzetek, azok rendre kimaradtak. Az Ördögök így 2-1-es vereséggel tértek haza Csömörről, a listavezető otthonából. Kőrösi Gábor együttese legközelebb 23-án hétfőn este hét órától az MVFC II Berettyóújfalu együttesét látja vendégül a Don Bosco Sportközpontban.

További híreink

Egy délután a környezettudatosság jegyében

Dátum: 2018. szept 22. 20:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretében Nemzetközi Autómentes Napot tartottak Kazincbarcikán, szeptember 22-én.

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Programajánló

ELMARAD!! Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Amatőr Előadók Találkozója - Kurityán

Lovarda Szinházterem - Kurityán

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk