https://kolorline.hu/Állománygyűlés az eredményesség jegyében

Állománygyűlés az eredményesség jegyében

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Állománygyűlést rendezett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság és a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet április 20-án, a Mezey István Művészeti Központban, a Rendőrség napja alkalmából.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság állománygyűlésén előbb Boros Géza énekes, művész produkcióját hallgathatták meg a résztvevők, majd Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere mondott köszöntő beszédet, amelyben arra bíztatta az állományt, hogy a jövőben is folytassák magas színvonalú munkájukat, melyben természetesen minden segítséget megkapnak majd mind az önkormányzattól, mind pedig a helyi rendészettől. Ezután Kazincbarcika Város Önkormányzatának nevében jelképesen is átnyújtottak egy szkennert és egy táblagépet.

Fotón: Boros Géza énekes 

Fotón: Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere


Fotón: Szitka Péter, Kazincbarcika polgármestere és dr. Toldi-Tóth Gábor ezredes, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetője

A programon a Dózsa György Tagiskola diákjai szavaltak, az ünnepi köszöntőt követően pedig elismerő okleveleket osztottak ki több kategóriában.

Fotón: a Dózsa György Tagiskola diákjai

A rendezvényen részt vett Szaniszló János a Kazincbarcikai Járási Hivatal vezetője, dr. Mecser Tamás rendőr ezredes, főtanácsos, dr. Toldi-Tóth Gábor a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetője, dr. Márton Csaba a Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke, valamint több környező település polgármestere.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Kazincbarcikai Járási Hivatala az „Év rendőre a Kazincbarcikai Járásban” kitüntető címet adományozott;

  • vezetői kategóriában Andó László r. századosnak, a Sajószentpéteri Rendőrőrs megbízott parancsnokának,
  • bűnügyi kategóriában Kriston-Pál Katalin c. r. őrnagynak, a Vizsgálati Osztály vizsgálójának,
  • rendészeti kategóriában Ujj Gábor c. r. főtörzszászlósnak, a Sajókazai Rendőrőrs, Rendészeti Csoport körzeti megbízottjának.

A Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi Alapítvány Tóth Attila c. r. törzszászlóst, Balla Tamás r. zászlóst, Kacsándi Ádám c. r. törzsőrmestert munkájuk elismeréséért tárgyjutalomban részesítette.

Az ünnepi állománygyűlés végén adták át az Anga András emlékplakettet, melyet idén Tündik Csaba r. alezredes, a Bűnügyi Osztály vezetője vehetett át.

A fotón balról jobbra: Tündik Csaba r. alezredes, a Bűnügyi Osztály vezetője és dr. Márton Csaba, a Bűnmegelőzési, Vagyonvédelmi Alapítvány kuratóriumának elnöke

Az ezt követő önkormányzati rendészet által megrendezett állománygyűlésen előbb Vincze Csaba, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet Kazincbarcika vezetője köszöntötte a megjelenteket, köztük Szitka Péter polgármestert, Klimon István alpolgármestert, dr. Toldi-Tóth Gábor városi rendőrkapitányság-vezetőt és dr. Vereckei Csabát, a megyei rendőr-főkapitányság vezetőjét.

Fotón: Vincze Csaba, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet vezetője

A rendészeti vezető prezentációt tartott a jelenlévőknek, melyen a megalakulásuk óta eltelt időszak eredményeit és fejlesztéseit mutatta be. Ezután Szitka Péter köszöntötte a megjelenteket. A városvezető beszédében kijelentette, a városi képviselő-testület eredményesnek ítélte a rendészet munkáját és ahhoz a támogatást a jövőben is biztosítani fogja.

A polgármestert követően dr. Vereckei Csaba szólt a rendészet munkatársaihoz. A megyei rendőrfőkapitány örömét fejezte ki, hogy a kazincbarcikai rendészet állománygyűlésén jelen lehet, mint mondta, a megalakulás óta érdeklődéssel figyeli a szervezet munkáját.

Fotón: dr. Vereckei Csaba dandártábornok, a B-A-Z Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője

Vincze Csaba a Kolorline érdeklődésére elárulta, az önkormányzati rendészet állománygyűlésének célja egyrészt az elmúlt év értékelése, másrészt a következő év feladatainak meghatározása volt, amelyben elsődlegesen a szakmai állomány ismereteinek bővítése lesz a középpontban.

Fotók: Kovács Loretta, fotón: a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet munkatársai

Az űrlap teteje

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

KolorTV élőben

Programajánló

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk