https://kolorline.hu/A „Tej Útja” Roadshow

A „Tej Útja” Roadshow

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

2018. április 26-27. között Kazincbarcikára érkezik a TEJKARAVÁN, a Tej Terméktanács ikonikus kék kamionjával, melynek célja a gyermekek, a fiatalok tej-és tejtermék fogyasztásra ösztönzése.

Idén ismételten útjára indult a „Tej Útja” edukációs roadshow, melynek során a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács Közösségi Marketing Alapjának támogatásával létrejött edukációs tejkamion az ország 80 tervezett állomásán népszerűsíti a hazai tej- és tejtermékfogyasztást.


Fotók: Zele Tímea

A roadshow során az edukációban résztvevő általános iskolás gyermekek és pedagógusaik számára látványos, interaktív programokkal mutatják be a tej „útját”, ahogyan az a réten legelő tehenektől eljut a boltok polcaira, így pedig eléjük, a reggeli mellé.

A kamionban a gyerkőcök játékos, szórakoztató formában ismerhetik meg a tejtermékeket és azok szerepét a korszerű, egészséges táplálkozásban, mely dietetikus bevonásával zajlik. A fiatalok így szakember segítségével informálódhatnak a tejfogyasztás fontosságáról az egészséges táplálkozás jegyében, a legkisebbek pedig kvízek és játékok során tehetik próbára frissen megszerzett tudásukat.

Az érdeklődők öt különböző állomáson vehetnek részt, melynek során érdekes feladatok, játékok és nyeremények várják a látogatókat.


 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán 


Dátum: 2024. máj 25. 18:05

Kazincbarcikán 2024. május 28-án (kedden) szúnyoggyérítésre kerül sor. A földi-kémiai védekezést napnyugta után végzik a szakemberek. A tartaléknapok május 29-30-ra vannak ütemezve.

Ovizsaru, avagy KRESZ játékosan — közlekedésbiztonság a legkisebbeknek

Dátum: 2024. máj 25. 09:00

A biztonságos közlekedés elsajátítását nem lehet elég korán kezdeni. Ennek érdekében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két munkatársa saját szellemi termékeként a középső- és nagycsoportos óvodásoknak tartott újra játékos interaktív tréninget. A program célja kettős, sikere pedig már most kimutatható.

A legvégéhez közelít a Derkovits tér környékének megújítása

Dátum: 2024. máj 24. 20:20

A “Belterületi utak megújítása” projekt keretében a forgalmilag jelentős Derkovits Gyula tér és környezete is teljesen új aszfaltburkolatot kapott a terület lakosságának és sofőrjeinek örömére. A munkálatok során egy közműhibát is sikerült diagnosztizálni és ideális időben javítani. Már alig van hátra a feladatokból a komplett befejezésig.

GYORSHÍR - nem maradnak el a KolorPlatz-avató mai programjai

Dátum: 2024. máj 24. 14:24

Bár érkezik egy nagy eső, de elhagyja térségünket, így a KolorPlatz-avató mai programjai várhatóan nem maradnak el, maximum csúszásra lehet benne számítani.

KolorTV élőben

Programajánló

Játszóeszköz-avató

Kazincbarcika

Nonstop sport 70+3 órán keresztül

Kazincbarcika

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Kolorkölyök napközis táborok Kazincbarcikán

Mezey István Művészeti Központ

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk