https://kolorline.hu/Kolorfutás 2018 - jelentkezz Te is előnevezési időszakban, kedvezményesen!

Kolorfutás 2018 - jelentkezz Te is előnevezési időszakban, kedvezményesen!

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már csak pár napig lehet kedvezményesen nevezni az idei Kolorfutásra, hiszen április 30. után már csak teljes árú jegyek lesznek kaphatóak!

Ne maradj le, nevezz még ma!

A verseny rendezője, a Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy megismerhesse a résztvevők igényeit, felmérve azokat, megtartva a jó ötleteket, idén ismét számos újítást vezetett be.

Az új kategória, a maratonváltó, az új rajthelyszín – a Mezey-ház udvara –, a megváltozott útvonal, valamint az egyszerűsített, regisztráció nélküli nevezési rendszer, amelyben azonnali bankkártyás fizetéssel lehet jelentkezni a kolorcity.hu oldalon keresztül, rengeteg futó érdeklődését keltette fel, ami azért is fontos, hiszen idén nem lesz lehetőség helyszíni nevezésre, csak online lehet jelentkezni! Ráadásul már csak pár napig tart a kedvezményes előnevezés, ezért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni a kiírást és híreket, mivel a nevezés idősávos, ami azt jelenti, hogy a nevezési díjak az úgynevezett „Last ticket” időszakig emelkednek!

Fontos!

Az előnevezési díjak a versenyről való lemondás esetén nem igényelhetők vissza. Befizetett részvételi díj esetén a nevezés átruházható, amiről a szervezőket írásban kell értesíteni! A 2018. július 22. után való nevezés last ticket nevezésnek minősül.

Indexkép: Archív/2017

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk