https://kolorline.hu/Közlekedj okosan!

Közlekedj okosan!

Szerző:

Béres Eszter

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Közlekedésbiztonsági napot tartottak a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság munkatársai április 27-én a Napsugár Tagóvodában.

A program célja az volt, hogy a kicsik megismerkedjenek a biztonságos közlekedés szabályaival játékos, interaktív formában. A rendőrkapitányság munkatársai egy mini kerékpár pályát állítottak fel, bólyákkal, közlekedési táblákkal, amelyen a gyerkőcöket irányítással vezették végig, így tanítva meg nekik például a STOP tábla jelentőségét.

Emellett játékos formában tanulhatták meg a közlekedési, közúti jelzőtáblákat és azok jelentését, jelentőségét.

A Napsugár Tagóvoda egyik óvodapedagógusa érdeklődésünkre azt mondta, idén első alkalommal rendezték meg ezt a kicsik számára fontos eseményt, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egyik munkatársának segítségével, hiszen úgy gondolják, hogy már egészen kicsi korban meg kell tanítani a gyerekeknek a biztonságos közlekedés szabályait.


Fotók: Zele Tímea

A vidám hangulatú eseményen az ovisok hatalmas kíváncsisággal és örömmel vetették be magukat a rendőrautóba, ahol még a szirénát is kipróbálhatták.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk