https://kolorline.hu/Éljen a fagyi

Éljen a fagyi

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Óriási választékkal, finomabbnál finomabb fagyikkal nyílt meg az Unikorn Fagyizó április 28-án a Völgy-parkban.

Gyereknap

Zenével, bohócokkal és arcfestéssel várták azokat, akik szombat délután az Unikorn Fagyizóba látogattak a Kolorcityben.

Bohóc
Fotók: Zele Tímea

A programra – melynek a Völgy-park adott otthont – kisbabákkal, bölcsődés, óvodás és iskoláskorú gyerekekkel érkeztek a szülők és nagyszülők, de baráti társaságok is megkóstolták a hűsítő édességet. Csokoládé, sztracsatella, tiramisu, somlói galuska - többek között ezek azok az ízek, amik kaphatóak a Barcika Príma Kft. üzemeltetésében működő kis fagyizóban.

Terasz

Dr. Ronyecz Róbert a cég ügyvezető igazgatója a Kolorline érdeklődésére elmondta: szerettek volna egy olyan szezonnyitó délutánt szervezni, amelyen a finom fagyik mellett a családok kellemesen tölthetik el a szabadidejüket, ebben a Barcika Art Kft. volt a segítségükre.

Fagyi

Mint mondta: a fagyizót a tavalyi évben nyitották meg először, ahol Miskolc egyik legnépszerűbb, legminőségibb cukrászdájának kínálatát lehet megkóstolni. Igény volt egy kis fagyizóra, éppen ezért gondolták úgy, hogy idén már napernyőkkel és utcabútorokkal színesítik a létesítményt- tette hozzá dr. Ronyecz Róbert.

Gyerekek

Az Unikorn Fagyizót korábban a lakók nevezték el, amely minden nap délelőtt 10 és este 8 között tart nyitva.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Nyári Kertmozi a Mezey udvarán

Mezey István Művészeti Központ udvara

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk