https://kolorline.hu/Meleg, nyári idő esővel

Meleg, nyári idő esővel

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Vasárnap a napos idő mellett már erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre kell számítani, a nyugati és déli tájak kivételével többfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, heves zivatarok is előfordulhatnak.

Ezeket felhőszakadás, jégeső, viharos széllökések, hőmérséklet-visszaesés kísérhetik. Megélénkül, helyenként megerősödik a déli-délkeleti szél. Napközben 27-31 fok között alakul a hőmérséklet. Nem lesz front térségünkben.


Folytatódik a nyárias idő záporokkal, zivatarokkalForrás: idokep.hu

Hétfőn is sokfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok a nyárias időben, ugyanakkor napos időszakokra is számíthatunk. Tovább erősödik a délies szél, északnyugaton akár egy-egy viharos lökés is előfordulhat. A legmelegebb órákban 25-31 fokra van kilátás. 

Kedden a keleti tájakon mutatkozik nagyobb esély záporok, kis eséllyel zivatarok kialakulására, az ország más tájain számottevő csapadék nem valószínű. A napos-felhős, helyenként szeles időben 24 és 30 fok közé melegedhet a levegő.

Szerdán és csütörtökön a napos időszakok mellett ismét többfelé előfordulhatnak záporok, zivatarok. A hevesebb zivatarokat helyenként felhőszakadás, jégeső és viharos szél is kísérheti. Zivataroktól függetlenül is élénk, helyenként erős lehet a délkeleti szél. Délutánonként 24-31 fokra van kilátás.

További híreink

Környezetfejlesztő közösségi nap a Herbolyai-tavaknál

Dátum: 2024. máj 20. 14:23

Hasznos társasági összejövetellel: bográcsozással, koccintással és építő munkával telt a nap május 18-án a Herbolyai II-es tónál. A parkbútorok és a horgászállások karbantartásán vagy festésén túl főmozzanatként két filagóriát és horgászlépcsőket alakított ki a közösség Klimon István alpolgármester és Láda Róbert hivatásos halőr vezényletével az egyre kedveltebb szabadidős területen.

Születés hete Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 19. 17:37

A Születés hete másfél évtizedes hagyományát idén Kazincbarcika is magához ölelte. Mind a Kazincbarcikai Kórházban, mind a Mezey István Művészeti Központban programok és előadások sora kínálkozott az érintettek számára. Ezek tudatosan koncentráltak a kényes, de annál hasznosabb témákra is.

Újabb játszóeszközöket avattak Kazincbarcikán!

Dátum: 2024. máj 19. 12:24

Folytatódik Kolorcity játszótereinek látványos megújulása. Május 16-án, csütörtökön a Pattantyús utcában és az Eötvös téren vehették birtokba a gyerekek az új eszközöket, izgalmas programok kíséretében.

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

KolorTV élőben

Programajánló

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Gyermeknap Kazincbarcikán

Kazincbarcika, Fő tér

Pedagógusnap Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk