https://kolorline.hu/Íjászat - Nincs pihenés a hosszú hétvégén

Íjászat - Nincs pihenés a hosszú hétvégén

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szombaton Dobos István képviselte egyesületünket az Erdőspusztai Arborétumban megrendezett „Tavaszi szél” terepíjász versenyen. Az arborétum területén 16 elhelyezett cél közül, 8 előre megadott távra, 8 cél pedig nem megadott távra volt kihelyezve. Dobos Istvánnak a második helyezést sikerült elhódítania.

Vasárnap rendezték meg az Ónodi Vár romjai között a „Két vár, három íjászverseny a VÁR VITÉZE címért” versenysorozat első megmérettetését a megtisztelő Vár Vitéze címért, ahol Kolozsvári Tibor képviselte a Kazincbarcikai Íjász Egyesületet. A három versenyből álló történelmi versenysorozat 2D, 3D és ügyességi célokból összeállított pályán zajlik, és a versenysorozat végén a Vár Vitéze címmel büszkélkedhet a nyertes. Az első állomásról Kolozsvári Tibor aranyéremmel térhetett haza.

Szombaton és vasárnap Pécelen zajlott a 3D Grand Prix. Két nap alatt összesen három pályán kellett végigmennie a közel 230 versenyzőnek. A versenytáv több mint 14 km volt és 60 darab 3D állatott kellett eltalálniuk az íjászoknak, hogy a második nap végére a döntőbe kerülhessenek. A nagy hőség és a hosszú verseny megviselte a résztvevőket, de kicsik és nagyok egyaránt sikerrel helytálltak. Miklós Máté Bendegúz ezüst, ifj. Nagy Zoltán, a technikai problémák ellenére pedig bronzéremmel a nyakában állhatott büszkén a dobogóra. Nagy Zoltánné a döntőbe jutás után hatodik, Nagy Zoltán pedig nyolcadik helyen zárta a viadalt.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk