https://kolorline.hu/Játékos vetélkedő a Föld napja alkalmából

Játékos vetélkedő a Föld napja alkalmából

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Játékos vetélkedőkön vettek részt a Kazincbarcikai Összevont Óvodák kicsinyei május 3-án a Csónakázó-tónál. A programot a Föld napja alkalmából tartották meg.A Kazincbarcikai Összevont Óvodák majdnem minden tagintézményéből érkeztek ovisok a Csónakázó-tó melletti füves területre, ahol minden évben megrendezik a Föld napját. A színes programnak óriási hagyománya van Kazincbarcikán, csaknem harminc éve megtartják a szemléletformáló eseményt.

Ovisok
Fotók: Zele Tímea

A tavaszi délelőttön Tarné Venczel Ágnes munkaközösség-vezető köszöntötte a gyerekeket, majd a Kolorline érdeklődésére elmondta: az óvoda Környezeti Munkaközössége már huszonhét éve működik, azóta minden évben megrendezik a Föld napját regionális szinten is. Céljuk, hogy a gyermekek már egész kicsi korukban megismerjék a környezettudatos magatartás szabályait és erre a föld-napi program egy kiváló alkalom- tette hozzá Tarné Venczel Ágnes.

Kicsik

A színes eseményen csaknem kétszáz óvodás vett részt.
A szervezők nyolc játékkal készültek az apróságoknak: volt - többek között - lajhármászás, szelektív hulladékgyűjtés, békafogó verseny, de emellett lovagolni is lehetett.

Kötélhúzás

Lajhármászás

A különféle állomásokon a gyerekek pecséteket is gyűjtöttek, amit az óvodapedagógusok csapatajándékokkal jutalmaztak.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk