https://kolorline.hu/Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr 2-4 (0-2)

Kazincbarcika-WKW ETO FC Győr 2-4 (0-2)

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Putnok, Várady Béla Sportközpont, 400 néző



Kazincbarcika:

Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Süttő (Gábor, 32.) - Palmes, Kovács O. (Sigér, a szünetben) - Engel (Murai, 50.), Kanalos, Mikló - Kristófi
Vezetőedző: Koleszár György

Győr:
Szatmári - Kovács K., Vadász, Debreceni, Rokszin - Bagi I., Magasföldi, Szatmári L. - Beliczky (Zamostny, 66.), Erdélyi, Szánthó (Múcska, 75.)
Vezetőedző: Szentes Lázár

Gólszerzők: Heil (49.), Kanalos (72.) ill. Szatmári L. (17.), Magasföldi (21.), Zamostny (77.), Erdélyi (86.)
Sárga lap: Süttő (22.), Kovács O. (29.), Gábor (66.) ill. Szánthó (62.), Beliczky (66.)

A 21. percben már 0-2 állt az eredményjelzőn, ami nem feltételez jó kezdést. Ez teljes mértékben igaz is volt, hiszen hiába próbált a KBSC magához ragadni a kezdeményezést az első félidő elején, a Győr két kontrából Szatmári és Magasföldi révén hamar két gólos előnyt szerzett. A folytatásban a játék képe nem sokatt változott és Koleszár mester hiába próbált már a félidő közepén változtatni, gólt nem sikerült szereznie a kék-sárgáknak és igazából nagy veszélyt nem is jelentettek Szatmári kapujára. Ellenben egy-két kontra végén a győriek megint közel járták a gólszerzéshez, de végül az első félidő 0-2-vel zárult. 

A második félidő álomszerűen indult, hiszen Heil már a 49. percben szépített, majd ezt követően a barcika sorra dolgozta ki a helyzeteket, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Közben a játékvezető kezéből az irányítás kezdett kicsúszni, hiszen kétes helyzetben hozott furcsa ítéleteivel folyamatosan borzolta a játékosok és a nézők idegeit. A 72. percben Kanalos szép góljával sikerült az egyenlítés, de 5 perc múlva egy újabb vitatott játékvezetői ítéletet követő győri kontrából Zamostny megszerezte a harmadik győri gólt is. A hajrára teljesen elfáradt a KBSC, a 86. percben pedig Erdélyi megszerezte a negyedik győri gólt is. Hiába küzdött szépen a Koleszár gárda két gólos hátrányból felállva, a Győr ezúttal is négy gólt szerezve győzte le a vegyészt.

Jók: Kanalos ill. Szánthó, Erdélyi

Koleszár György:
0-2-ről felálltunk és kiegyenlítettünk, úgy gondolom, hogy meg volt annak is a lehetősége, hogy megfordítsuk a mérkőzést. Az, hogy jobb csapat, és a rutin a Győr javára billentette a mérleg nyelvét a mai mérkőzésen.

Szentes Lázár:
Az első félidőben magabiztosan játszottunk és két gólt szereztük, biztos győzelemnek tűnt a mérkőzés. A második félidőt úgy kezdtük, ahogy azt 2-0-ás vezetésnél nem szabad, ekkor az ellenfél ki is egyenlített. Szerencsére 2-2 után a végjátékban két gólt lőve eldöntöttük a mérkőzést. 

Forrás: kbsc.hu

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk