https://kolorline.hu/KKSE – Nem sikerült a győzelem

KKSE – Nem sikerült a győzelem

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

​​​​​​​Mind a barcikai hölgyek, mind a férfiak idegenben szenvedtek vereséget a kézilabda NB II Észak-keleti csoportja legutóbbi mérkőzésén.

A KKSE női együttese az esélytelenek nyugalmával lépett pályára a DVSC U21-es csapatának otthonában. A vendégek már a félidőben jelentős hátrányba kerültek, hiszen 9 góllal vezetett a Debrecen. A végén 42-26-ra nyertek a hajdúságiak. Fazekas Zsanették így továbbra is 6 ponttal a 9. helyen állnak a bajnokságban. A Kazincbarcika női csapata május 13-án vasárnap játssza a szezon utolsó meccsét Mátészalkán.

II. Barcikai Emelkedők

A KKSE férfi csapata izgalmas csatát vívott a legutóbbi fordulóban Tiszavasváriban. A szabolcsi alakulat ellen nagyot küzdött a Barcika, végig izgalmas volt a mérkőzés. Az ősszel 34-30-ra legyőzött Tiszavasvárit fűtötte a visszavágás vágya és a szünetben sikerült is 12-10-es vezetést kiharcolni. A Kazincbarcikának a második játékrészben megvolt az esélye a döntetlenre, de szoros végjátékban végül 21-20-ra kikapott. A bajnokságban így most a Kisvárda átvette a vezetést, a KKSE pedig 27 pontjával 1 pontos hátrányban a második helyen áll. A szabolcsiaknak már csak egy, a barcikaiaknak pedig 3 mérkőzésük van hátra. Az utolsó fordulóban éppen egymás ellen csatáznak majd Kazincbarcikán. A következő fordulóban a Kazincbarcika május 6-án vasárnap este 6 órától a Don Bosco Sportközpontban Hajdúnánás együttesét fogadja.

 

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk