https://kolorline.hu/A Szalézisek zárták a sort

A Szalézisek zárták a sort

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Csaknem százan ballagtak el a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumból május 5-én, szombaton.

A ballagási ünnepségen elsőként a tanulók a Szent Család Templomba vonultak, ahol Lytton atya áldotta meg az iskola zászlaját és az érettségiző diákokat. A visszaúton a ballagók érintették a Don Bosco Sportközpont épületét, majd a gimnázium udvarán folytatódott a műsor.


Fotók: Zele TímeaAz eseményen Petróczi Gábor, a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium igazgató adott útravalót a diákoknak, de elbúcsúztak a végzős diákok is, a Szalézi-kórus pedig színes dallamokkal emelte az ünnepség fényét.

A ballagási ünnepségen átadták az alábbi kitüntetéseket.

Polgármesteri dicséretben részesült Polonkai Ádám 12.A osztályos tanuló, akinek Klimon István alpolgármester nyújtotta át az elismerést.


A képen: Klimon István alpolgármester és Polonkai Ádám

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Alapítványának kuratóriuma kiemelkedő munkájuk elismeréseként Szalézi-díjban részesítette Polonkai Ádám, Andrékó Tamás és Kovács Balázs 12.A osztályos, valamint Debreceni Bence 12. D osztályos tanulókat.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Alapítványának kuratóriuma kiemelkedő tevékenységük és eredményeik alapján Pro Schola et Labore-díjban részesítette Kovács Nikolett 12.A, Vincze Fédra 12.A, Harnócz András 12.C, Csorba Dorottya, Andó Bálint és Szabados Pál 12.D osztályos tanulókat.

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk