https://kolorline.hu/Ezen a hétvégén sem tétlenkedtek íjászaink

Ezen a hétvégén sem tétlenkedtek íjászaink

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A kazincbarcikai íjászok szombaton Ostorosra látogattak el, ahol egy fenyvesekkel körülölelt technikás pályán mérhették össze tudásukat több mint száz sportágbélivel.

A 20 db 3D-s állatból álló pályán, s a közel öt órás versenyen remekeltek a városunkat képviselő sportolók: Borga Hella arany, Kolozsvári Tibor és Kolozsvári Zsolt ezüst, Borga András pedig bronzéremmel a nyakában térhetett haza. Dobos István mindössze hat ponttal lemaradva a negyedik helyet hódította el.

A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai nem pihennek meg a remek hétvégét követően, hiszen a jövő hétvégén egyszerre két versenyre készülnek: Nagyhegyesre a Kiserdő Kupasorozat első versenyére, valamint Szögligetre a Vár Vitéze címért folytatott küzdelem második állomására fognak majd ellátogatni.

De ennél is nagyobb öröm - és izgalom - az egyesület számára, hogy május 19-én - hosszú évek után először -  saját, hazai versenyre készülnek.

Részletekkel hamarosan jelentkezünk.

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk