https://kolorline.hu/ZTE FC-Kazincbarcika 2-2 (1-0)

ZTE FC-Kazincbarcika 2-2 (1-0)

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

ZTE FC-Kazincbarcika 2-2 (1-0) Zalaegerszeg, Városi Stadion, 524 nézőZTE:
Kovács Z. - Króner, Devecseri, Nagy T. (Forgács A., a szünetben), Lencsés - Hudák M., Patvaros - Vernes, Bedi, Horváth K. (Jelena, 81.) - Babati B. (Kovács Á., 79.)
Vezetőedző: Artner Tamás

KBSC:
Somodi - Tóth Sz., Heil, Belényesi, Süttő - Sigér (Kovács O., 69.), Palmes - Kanalos, Mikló, Kristófi (Boros, 72.) - Bene (Gábor, 69.)
Vezetőedző: Koleszár György

Gólszerzők: Króner (34.), Vernes (75.) ill. Belényesi (74.), Boros (79.)
Sárga lap: Vernes (78.), Króner (92.) ill. Kristófi (48.)

A szintén a kiesés elkerüléséért küzdő Zalaegerszeg otthonában lépett pályára a KBSC az NB II aktuális fordulójában. Az első félidő első 10-15 percét egymás megismerésével töltötték a csapatok, majd a barcika percei következtek. Előbb Süttő szép megindulása végén Kristófi lövését védte bravúrral Kovács, majd Heil találta el a kapufát. A kihagyott helyzetek után feljött a ZTE és főleg a kék-sárgák védelmi hibáit kihasználva alakítottak ki helyzeteket. A 34. percben egy szögletet követően Króner érkezett a hosszún és védője szorításában a kapuba fejelt. A bekapott gól kicsit megfogta a borsodi együttest és csak Somodi védéseinek köszönhették, hogy nem nőtt a hazai előny. A félidő hajrájában aztán megint Kristófi lőhetett volna gólt, de ismét Kovácsot találta el.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, mindkét edző cserékkel próbált frissíteni csapatán. Ez a Koleszár gárdának sikerült jobban, hiszen Gábor Lukács és Boros Gábor beállítása lendületet vitt a támadásokba, a túl oldalon a támadók inkább a leshelyzetek számának növelésében jeleskedtek. Boros beállása után nem sokkal egy szép akció végén a felső lécet találta, de percekkel később egy szögletből Belényesi egyenlített. Az öröm nem tartott sokáig, hiszen a középkezdést követő zalaegerszegi támadás egy szerencsés Vernes góllal végződött. A 79. percben egy kontra végén Gábor lövése még a kapufáról kipattant, de az érkező Boros 2 méterről fejjel a kapuba juttatta a labdát. A hajrában mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, nálunk Mikló, a hazai oldalon Kovács hibázott szinte üres kapura. Az utolsó percekben Somodi bravúros védése és Süttő gólvonalról kifejelt labdája okozott izgalmakat. A második félidő alapján mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, a döntetlen igazságosnak mondható. 

Artner Tamás:
Az elején rosszul játszottunk, mégis megszereztük a vezetést, sőt rövid időn belül eldönthettük volna a mérkőzést. Szereztünk egy szabályos gólt, de a bíró nem adta meg, pedig nagyon kellett volna nekünk a három pont.

Koleszár György:
A kidolgozott helyzeteink alapján akár nyerhettünk is volna. Igaz, az ellenfélnek is sok ziccere volt, de igazságtalan lett volna, ha pont nélkül maradunk. Ezzel még nem menekültünk meg, de erre a hozzáállásra és teljesítményre lehet alapozni.

Forrás: kbsc.hu
Fotó: archív

További híreink

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy csatlós település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk