https://kolorline.hu/Óriási siker: félezer ember a Fitness Dayen

Óriási siker: félezer ember a Fitness Dayen

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Súlykontroll, zóna-edzés, box, kangoo, best body, gymstick és zumba- színes volt a program május 19-én a II. Fitness Dayen, amit Czégel Erika, Miss Gymstick Hungary és a Barcika Art Kft. közösen szervezett.

Kolorfutas

A Kazinczy Ferenc Tornacsarnokban először a házigazda, Czégel Erika indította az edzések sorát, amelyen már több száz mozogni vágyó vett részt. Miss Gymstick Hungary a Kolorline érdeklődésére elárulta: óriási öröm számára, hogy immár második alkalommal lakóhelyén, a Kolorcityben rendeznek fitness napot, melyre az ország legnépszerűbb prezentereit hívta.




Czégel Erika, Miss Gymstick Hungary és csapata
Fotók: Zele Tímea


Czégel Erika kiemelte: legközelebb Miskolcon vannak ilyen jellegű rendezvények, így külön öröm, hogy a barcikaiaknak nem kell utazniuk, hanem itt helyben próbálhatják ki a különféle mozgásformákat.

A gymsticket követően Béres Alexandra, fitness Világ- és Európa-bajnok, fitness edző súlykontroll órájával telítette meg teljesen a csarnokot. Alexandra több ízben járt már Kazincbarcikán, ahol ezúttal is egy minden izmot megmozgató tornát tartott.




Béres Alexandra, fitness Világ- és Európa-bajnok, fitness edző

A hölgyek nagy örömére ezt követően férfiak uralták a színpadot, hiszen a Box Team, azaz Vér Tamás, Barta Péter és Lőrincz Ernő pörgette fel rendkívül dinamikus programjával a kilátogatókat.


A Box Team



Rövid pihenő után a méltán népszerű Péntek Enikő, a ZONA edzésforma feltalálója, oktatója izzasztotta meg a mozogni vágyókat.


Péntek Enikő, a ZONA edzésforma feltalálója

Közben már Sifter Tímea, azaz Sifi, Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder, fitnessversenyző és csapata több száz kangoo cípővel érkezett Kazincbarcikára, hogy egy igazi buli hangulatot varázsoljanak a Fitness Day félidejében.


Középen: Sifter Tímea Sifi, Arnold Classic Europe-győztes, kangoo-Guinness-rekorder, fitnessversenyző és csapata

A résztvevők magukat nem kímélve a speciális cipőben is végig ugrálták a kangoo-órát. Sifi kérdésünkre azt mondta: ha jövőre is lesz Fitness Day, akkor nem kérdés, hogy itt a helye.



A pörgés tovább folytatódott, hiszen a színpadon újra férfi, Katus Attila, világ- és Európa-bajnok sportoló, aerobik szakedző, életmód tanácsadó tartott bestbody edzést.



Attilát a helyiek már barátként üdvözlik, hiszen egy évben több alkalommal is megfordul Kazincbarcikán. A színpadi programok sorát Kolobiskó Rita ZUMBA instruktor fellépése zárta, aki a nap végére ráadásként jól meg is táncoltatta az érdeklődőket.


Kolobiskó Rita ZUMBA instruktor



A rendezvény közben a Kazinczy Ferenc Tagiskolában a Walkenergievel is megismerkedhettek a mozgás szerelmesei.



Emellett a résztevők fitness ruhákat, pékárukat, táplálék kiegészítőket is vásárolhattak, különféle kozmetikai kezeléseket is kipróbálhattak, a kicsik pedig a Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársaival kézműveskedhettek.
Az egész napos programra mintegy félezer ember érkezett, akik között a nap végén értékes nyereményeket sorsoltak ki a szervezők.

További híreink

Iskolára hangoló tematikájú kézműves gyermektábor zárta a nyarat

Dátum: 2024. aug 31. 11:13

A nyár legvégén egy ráadás kézműves tábor indult a gyerekek számára Kazincbarcikán, az eredményes júniusi előzményt követve. Az augusztus 26-án kezdődött második kézműves tábor — elődjének játékos tematikáját — az aktuális iskolakezdéshez szabta át. Ehhez illeszkedő kézműves technikákkal ismerkedhettek és témába vágó tárgyakat, például ceruzatartót készíthettek a kicsik.

Hirdetmény bérbeadásról

Dátum: 2024. aug 29. 11:45

Hirdetmény a kazincbarcikai Bercsényi utcai fiatalok garzonházi lakásainak, valamint a Muskátli Nyugdíjasházban lévő bérlakások bérbeadásáról.

Szeptemberben új tanév indul – hétfőn becsengetnek az iskolákban

Dátum: 2024. aug 29. 09:24

Nem lehet majd órán mobilozni, csak kivételes esetben; kizárólag az oktatást segítve kerülhet a padra mobiltelefon. Az eszközök egy zárható szekrényben várják majd a tanítás végét. Ez is egy új szabály a következő tanévben. Mit kell tudni a hétfőn kezdődő, 2024/25-ös tanévről, mikor lesznek a tanítási szünetek, és mikor lesz a Gólyafióka-avató – ezeket foglaljuk össze.

Hagyományindító streetball-bajnokság Kazincbarcikán

Dátum: 2024. aug 28. 18:09

Augusztus 24-én, szombaton rendezték Kazincbarcika első újkori streetball-bajnokságát a KolorPlatzon. A félpályás, egy palánkra játszott, New Yorkból világhódító útjára indult kosárlabda-variáns városunkból és környékéről is gyorsan bevonzotta a játék szenvedélyes gyakorlóit. Egy hangulatos, népes, jól sikerült esemény alapozta meg a folytatást, a SLÁGER KSE támogatásával.

KolorTV élőben

Programajánló

Retró perspektíva ARC/ÉLEK - Kövesdi Tibor kiállítása

Mezey István Művészeti Központ

Kolorfutás 2024

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk