https://kolorline.hu/Kazincbarcika sem hozott szerencsét a férfi röplabda-válogatottnak

Kazincbarcika sem hozott szerencsét a férfi röplabda-válogatottnak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A férfi röplabda Ezüst Euro Ligában Horvátország együttesét fogadta a magyar válogatott. A kazincbarcikai mérkőzésen 3-0-ra veszítettek a házigazdák.

Kolorfesztivál

A mérkőzés előtt egy különleges eseményre került sor: a Don Bosco Sportközpont melletti füves területen ugyanis bemutatkozott a parkröplabda. A programra sokan voltak kíváncsiak, általános és középiskolás fiatalok tehették próbára tudásukat ezen a téren.

Magyarország-Horvátország röplabdameccs
Fotók: Kovács Loretta

A kinti bemutató meccsek után következhetett a magyar férfi röplabda-válogatott, mely a horvátok legjobbjai ellen vette fel a harcot. Bogdan Tanase együttese az Ezüst Euro Liga első három mérkőzését elveszítette, Horvátországban 3-0-ra kapott ki, így nem volt sok esélye ezen a találkozón sem. Az első játszmában a Vegyész játékosa Blázsovics Péter is a kezdőben volt, a magyar együttes 4-1-re vezetett, de a hátralévő időszakban már nem tudta megakadályozni déli szomszédunkat abban, hogy 25-17-re hozzák az első felvonást.

Magyarország-Horvátország röplabdameccs

A második szakaszban többször sikerült hátrányból egyenlítenie a házigazdáknak, de mivel nyitásban és nyitásfogadásban is sokat hibáztak, a horvátok nem kegyelmeztek. Gebhardt Norbert is pályára lépett ekkor, aminek szintén örült a hazai publikum.  A második szettben, a hajrában ment el a hajó, Andricék 25-19-re múlták felül nemzeti csapatunkat. A harmadik felvonás is hasonló forgatókönyv szerint alakult, mint az előző, ám itt 9-9 után húztak el a horvátok. Ebben a szettben a 3. kazincbarcikai válogatott Banai is pályára lépett, de végül ezt a játszmát is a vendégek hozták 25-18-ra. Horvátország 3-0-s győzelme után a magyar válogatottnak már nincs esélye, hogy bejusson a sorozat négyes döntőjébe. A következő ellenfél Albánia lesz, mellyel Tiranában játszanak majd Gebhardték.

Magyarország-Horvátország röplabdameccs

 

 

További híreink

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk