https://kolorline.hu/Hirdetmény Kazincbarcika Város településrendezési terv K-17 jelű módosítása

Hirdetmény Kazincbarcika Város településrendezési terv K-17 jelű módosítása

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ezúton tájékoztatom az érintett Partnereket és lakosságot, hogy Kazincbarcika Város Önkormányzata módosítást tervez a város három különböző területére vonatkozóan. Az Önkormányzat - a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – a dokumentációt elérhetővé tette a www.kazincbarcika.hu honlapon, valamint a Polgármesteri Hivatal főépítészénél.

Továbbá tájékoztatom Önöket arról, a településszerkezeti terv módosításáról, az Önkormányzat lakossági fórumot tart, melyre Tisztelettel meghívja az érdeklődőket.

Helyszín: Kazincbarcika Város Polgármesteri Hivatal
Cím: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. (4. számú tárgyaló)
Időpont: 2018. június 13. 10.00 óra

A tárgyi eljárás kapcsán – a partnerségi egyeztetések szabályai szerint - Kazincbarcika város lakossága, a városban működő érdekképviseleti szerv, civil szervezet, gazdálkodó szervezetek, vallási közösségek véleményt terjeszthetnek elő.

A véleményezés módja:

- szóban a lakossági fórumon, illetve
- írásban, a  www.kazincbarcika.hu honlapról letölthető, illetve a városi főépítésztől átvehető partneri adatlap kitöltésével bejelentkezhetnek a véleményezési eljárásba, és közölhetik írásos észrevételeiket, javaslataikat, véleményeiket. A kitöltött partneri adatlapot Kazincbarcika Város Önkormányzat címére vagy a foepitesz@kazincbarcika.hu elektronikus levélcímre szíveskedjenek megküldeni.

A vélemények beérkezési határideje: 2018. június 29.

Jelen hirdetményt a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet és a településfejlesztési és településrendezési dokumentumok, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézmények partnerségi egyeztetésének szabályairól szóló 16/2017.(V.17.) sz. önkormányzati rendelet alapján teszem közzé.

Együttműködésüket előre is köszönöm.

Kazincbarcika, 2018. június 4.

Dr. Bianki Dániel városi főépítész

További híreink

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk