https://kolorline.hu/Városmarketing gyémánt díjat nyert a Kolorfesztivál és a Fitt Barcika

Városmarketing gyémánt díjat nyert a Kolorfesztivál és a Fitt Barcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

2018. május 30-án került sor a negyedik Országos Városmarketing Díj pályázat díj­átadójára, melynek a Márkamonitor Márkaépítés konferenciájának a Magyar Marketing Szövetséggel közös szervezésű Város-és Turizmusmarketing szekciója adott otthont.

6. Kolorcity Fesztivál

Az Országos Városmarketing Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére. A sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzá kívánnak járulni az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez - segítve a tapasztalatcserét, a városok vezetői, szervezetei és marketingesei közötti együttműködést. A jó városmarketing tevékenység ugyanis pozitív hatással van az ott élők mindennapjaira, a város ismertségére és megítélésre. A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismeri el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével. 

Városmarketing díj
Kazincbarcika idén a rendezvény-esemény kategóriában pályázott a Kolorfesztivál és a Fitt Barcika programokkal. A szakmai zsűri két gyémánt díjjal jutalmazta a rendezvényekhez kötődő szervező és marketing tevékenységet.
– Ezidáig minden évben indult a város ezen a rangos megmérettetésen, ahol a szakma legjobbjai értékelik a beérkező pályázatokat. Évek óta következetesen építjük a Kolorcity márkát, ami egyre ismertebb és elismertebb. Az idei két gyémánt díjjal együtt már összesen nyolc darabbal büszkélkedhetünk. A legfontosabb számunkra az itt lakók véleménye, érdeklődése, de ezek a díjak szakmailag is megerősítenek minket.

Városmarketing díj
Köszönöm a Barcika Art Kft. és azon együttműködő partnereink munkáját, akik sokat dolgoznak azon, hogy a város egyre színesebb legyen, megmutassa magát az egész országnak, és köszönet a városlakóknak, hogy nyitottak az újszerű kreatív marketingmegoldásokra és a sok-sok színvonalas eseményre, amit Kazincbarcika kínál – mondta Szitka Péter polgármester.

További híreink

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

Lalák Angelika keramikusművész színes kiállítása a Gimi Galériában

Dátum: 2024. ápr 24. 13:00

Lalák Angelika városunk extravagáns köztéri kerámiaalkotásainak, a Mesélőnek és a Kolorkerámiának a művésze újabb kiállítást nyitott a vizuális élmények kedvelőinek. Egyedi stílusban készült hatásos forma- és színkombinációi a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériájában tekinthetők meg május közepéig.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk