https://kolorline.hu/Sztárcsapatot kaptunk: a görög PAOK az ellenfelünk a BL-ben!

Sztárcsapatot kaptunk: a görög PAOK az ellenfelünk a BL-ben!

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kisorsolták a röplabda Bajnokok Ligája selejtezőjének párosításait pénteken, a VRC Kazincbarcika a görög PAOK Szalonikivel találkozik az 1. fordulóban.



Első magyar férfi csapatként indul el a legrangosabb európai kupasorozatban, a BL-ben a VRCK. Itt nincsenek könnyű ellenfelek, hiszen bajnokok, vagy komoly röplabdás hagyományokkal rendelkező nemzetek csapatai vettek részt a sorsoláson. Klubunk az egyik legerősebb együttessel, a görög PAOK Szalonikivel került össze. A fekete-fehér mezesek nem csak hazájuk pontvadászatában, hanem az európai színtéren is letették már névjegyüket: az előző három idényben rendre ott voltak a BL-ben, kétszer a csoportkört is megjárták. Nem csak játékerejéről híres a klub, hanem szurkolóiról is, hiszen a 8 500 néző befogadására alkalmas arénát egy idényben többször is megtöltik a drukkerek.

A mérkőzéseket október 9-én vagy 10-én, valamint október 16-án vagy 17-én kell lejátszaniuk a csapatoknak. A hivatalos dátumokkal és helyszínekkel kapcsolatban a következő napokban várható döntés az Európai Röplabda Szövetség (CEV) részéről.

A párharc nyertese a 2. körben a Sastamala – Istanbul párharc győztesével találkozik.

Forrás: vrck.hu

További híreink

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk