https://kolorline.hu/Éremeső az EmReBa Íjászbajnokságon

Éremeső az EmReBa Íjászbajnokságon

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Véget ért az EmReBa Észak-Magyarországi Regionális 3D Íjászbajnokság július 7-én, Felsőtárkányban. A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai számos éremmel és serleggel tértek haza a versenyről.Az EmReBa Észak-Magyarországi Regionális 3D Íjászbajnokság ötödik, egyben záró fordulóját Felsőtárkányban tartotta meg a szervező „Unicornis” Egri Íjász Sportegyesület.
A sporteseményre több mint száz versenyző érkezett, akik mini, gyerek, ifi, felnőtt és senior kategóriákban mérették meg magukat. A résztvevő egyesületek – a teljesség igénye nélkül – Maklárról, Ostorosról, Tiszavasváriból, Tiszafüredről, Egerből, Kistokajból, Miskolcról, Salgótarjánból és Kazincbarcikáról neveztek a versenysorozat ötödik állomására.
A Kazincbarcikai Íjász Egyesület beszámolójából kiderül: az esős időjárás ellenére egy nagyszerű megmérettetésen vettek részt, az egriek technikás pályát építettek, ami méltó helyszíne volt a regionális bajnokság zárásának.

Az egyesület tagjai ismét szép számban álltak a dobogóra.

  1. helyezést ért el: Koós Anna, Elek Vanda, Borga Hella, Lisztes Kincső, Nagy Emese, Miklós Máté Bendegúz, ifj. Nagy Zoltán és Lisztes István Csanád
  2. helyen végzett: Pongrácz István
  3. helyezést ért el: Dobos István és Borga András.

A felsőtárkányi forduló eredményhirdetését követően díjazták a regionális bajnokokat is. A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai az összesített értékelésben is szépen szerepeltek. Koós Anna, Elek Vanda, Lisztes Kincső, Nagy Emese, Pongrácz István, Miklós Máté Bendegúz és ifj. Nagy Zoltán a regionális bajnoknak járó serleggel térhettek haza a megmérettetésről.

Forrás: Kazincbarcikai Íjász Egyesület
Fotó: Kazincbarcikai Íjász Egyesület

További híreink

Kolorfutás 2018 – Jelentkezz most még kedvezményesen!

Dátum: 2018. júl 21. 13:38

Már csak július 22-éig lehet kedvezményesen nevezni az idei Kolorfutásra, utána „Last ticket” időszak!

Sport és művészet a Kennedy Shriver emléknapon

Dátum: 2018. júl 20. 20:53

Kazincbarcika adott otthont a IX. Eunice Kennedy Shriver Emléknapnak július 20-án. Az eseményre színes programokkal várták az érdeklődőket a szervezők.

Új beruházás Putnokon

Dátum: 2018. júl 20. 13:49

Sikeres pályázatnak köszönhetően Putnok Város Önkormányzata 5 különböző üzletet alakít ki a Serényi tér 7. szám alatt, a volt VÁM épületében.

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2018. júl 20. 12:09

2018. augusztus 5-én 7.00 - 13.00 között kerül megrendezésre az 5. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Programajánló

ÁRPA 2018

Edelény

Futóklub Powered by Polar Kazincbarcikán

Kazincbarcika - KSK

Steve Taylor - Szabó pánsípművész koncertje

Putnok

Tilles Béla képzőművész tárlata a Mezeyben - Kozmosz sorozat

Kazincbarcika - Mezey István Művészeti Központ

Szabó István: Csillagok háborúja - makettkiállítás

Kazincbarcika

Reklám

Legfrissebb galéria

Reklám

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk