https://kolorline.hu/Éremeső az EmReBa Íjászbajnokságon

Éremeső az EmReBa Íjászbajnokságon

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Véget ért az EmReBa Észak-Magyarországi Regionális 3D Íjászbajnokság július 7-én, Felsőtárkányban. A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai számos éremmel és serleggel tértek haza a versenyről.Az EmReBa Észak-Magyarországi Regionális 3D Íjászbajnokság ötödik, egyben záró fordulóját Felsőtárkányban tartotta meg a szervező „Unicornis” Egri Íjász Sportegyesület.
A sporteseményre több mint száz versenyző érkezett, akik mini, gyerek, ifi, felnőtt és senior kategóriákban mérették meg magukat. A résztvevő egyesületek – a teljesség igénye nélkül – Maklárról, Ostorosról, Tiszavasváriból, Tiszafüredről, Egerből, Kistokajból, Miskolcról, Salgótarjánból és Kazincbarcikáról neveztek a versenysorozat ötödik állomására.
A Kazincbarcikai Íjász Egyesület beszámolójából kiderül: az esős időjárás ellenére egy nagyszerű megmérettetésen vettek részt, az egriek technikás pályát építettek, ami méltó helyszíne volt a regionális bajnokság zárásának.

Az egyesület tagjai ismét szép számban álltak a dobogóra.

  1. helyezést ért el: Koós Anna, Elek Vanda, Borga Hella, Lisztes Kincső, Nagy Emese, Miklós Máté Bendegúz, ifj. Nagy Zoltán és Lisztes István Csanád
  2. helyen végzett: Pongrácz István
  3. helyezést ért el: Dobos István és Borga András.

A felsőtárkányi forduló eredményhirdetését követően díjazták a regionális bajnokokat is. A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai az összesített értékelésben is szépen szerepeltek. Koós Anna, Elek Vanda, Lisztes Kincső, Nagy Emese, Pongrácz István, Miklós Máté Bendegúz és ifj. Nagy Zoltán a regionális bajnoknak járó serleggel térhettek haza a megmérettetésről.

Forrás: Kazincbarcikai Íjász Egyesület
Fotó: Kazincbarcikai Íjász Egyesület

További híreink

Egy délután a környezettudatosság jegyében

Dátum: 2018. szept 22. 20:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretében Nemzetközi Autómentes Napot tartottak Kazincbarcikán, szeptember 22-én.

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Programajánló

ELMARAD!! Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Amatőr Előadók Találkozója - Kurityán

Lovarda Szinházterem - Kurityán

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk