https://kolorline.hu/Éremeső az EmReBa Íjászbajnokságon

Éremeső az EmReBa Íjászbajnokságon

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Véget ért az EmReBa Észak-Magyarországi Regionális 3D Íjászbajnokság július 7-én, Felsőtárkányban. A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai számos éremmel és serleggel tértek haza a versenyről.Az EmReBa Észak-Magyarországi Regionális 3D Íjászbajnokság ötödik, egyben záró fordulóját Felsőtárkányban tartotta meg a szervező „Unicornis” Egri Íjász Sportegyesület.
A sporteseményre több mint száz versenyző érkezett, akik mini, gyerek, ifi, felnőtt és senior kategóriákban mérették meg magukat. A résztvevő egyesületek – a teljesség igénye nélkül – Maklárról, Ostorosról, Tiszavasváriból, Tiszafüredről, Egerből, Kistokajból, Miskolcról, Salgótarjánból és Kazincbarcikáról neveztek a versenysorozat ötödik állomására.
A Kazincbarcikai Íjász Egyesület beszámolójából kiderül: az esős időjárás ellenére egy nagyszerű megmérettetésen vettek részt, az egriek technikás pályát építettek, ami méltó helyszíne volt a regionális bajnokság zárásának.

Az egyesület tagjai ismét szép számban álltak a dobogóra.

  1. helyezést ért el: Koós Anna, Elek Vanda, Borga Hella, Lisztes Kincső, Nagy Emese, Miklós Máté Bendegúz, ifj. Nagy Zoltán és Lisztes István Csanád
  2. helyen végzett: Pongrácz István
  3. helyezést ért el: Dobos István és Borga András.

A felsőtárkányi forduló eredményhirdetését követően díjazták a regionális bajnokokat is. A Kazincbarcikai Íjász Egyesület tagjai az összesített értékelésben is szépen szerepeltek. Koós Anna, Elek Vanda, Lisztes Kincső, Nagy Emese, Pongrácz István, Miklós Máté Bendegúz és ifj. Nagy Zoltán a regionális bajnoknak járó serleggel térhettek haza a megmérettetésről.

Forrás: Kazincbarcikai Íjász Egyesület
Fotó: Kazincbarcikai Íjász Egyesület

További híreink

Az utánpótlás hétvégi eredményei

Dátum: 2019. márc 24. 21:00

KBSC utánpótlás eredmények / U 19, U 17, U 15, U 14, /

Léböjt: egészséges vagy sem?

Dátum: 2019. márc 24. 12:15

Tavasz közeledtével sokakban felmerül az igény, hogy belevágjanak egy léböjt kúrába.

Motivációs nap - Kazincbarcika 100

Dátum: 2019. márc 23. 18:33

Motivációs napot tartott az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub, illetve a Kazincbarcika Város Kommunális és Kulturális Fejlődéséért Alapítvány a Mezey István Művészeti Központban március 23-án tíz órától.

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Dátum: 2019. márc 23. 18:00

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Bódi Ilona Emlékversenyt március 23-án a felújított Kazincbarcikai Sportközpont Tornacsarnokában.

Programajánló

Anyák napi ajándékkészítés

Kazincbarcika

Simon Balázs festő kiállítása a Mezey Művészeti Központban

Kazincbarcika

Rádió Top! Új hangszínben!

Kazincbarcika

Színes Folt Klub

Kazincbarcika

Rajz szakkör

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk