https://kolorline.hu/Nemzetközi kézilabdatornán a KKSE

Nemzetközi kézilabdatornán a KKSE

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nemzetközi kézilabdatornán szerepel a Kazincbarcikai Kézilabda Sportegyesület két utánpótlás csapata Kaposváron. Az U14-es csapat július 10-én megszerezte első győzelmét.A Kazincbarcikai Kézilabda Sportegyesület U14-es csapata az UKS Jedynka Lukow „B” együttese ellen játszott július 10-én. A mérkőzés végeredménye: UKS Jedynka Lukow 'B' - Kazincbarcikai KSE U14: 19-36.
A csapat korábban két vereséget szenvedett, így mindenképpen a győzelemre hajtottak két. Ebben két játékos - Baán Domonkos és Erdélyi Dominik – teljes mértékben partner volt, Domonkos 11, míg Dominik 17 góllal vette ki a részét a nagy arányú győzelemből.

A serdülő lányok is megmérették magukat július 9-én, ők azonban hosszas küzdelem után két gólos vereséget szenvedtek. Két mérkőzés között pedig a fiúknak szurkoltak.

A Youth Handball Festivalon az U14-es fiúk az NB I-es Csurgó KK utánpótlás csapata ellen játszottak elsőként július 8-án.  A mérkőzés első félidejében szinte hiba nélkül játszottak a srácok és a szünetre 3 gólos előnyt szereztek. A második félidőben elfáradt a barcikai gárda, hiszen ritkán játszanak ilyen iramú mérkőzést, végül 22-19-re kikaptak.

Fotó: KKSE facebook oldala

További híreink

Egy délután a környezettudatosság jegyében

Dátum: 2018. szept 22. 20:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretében Nemzetközi Autómentes Napot tartottak Kazincbarcikán, szeptember 22-én.

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Programajánló

ELMARAD!! Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Amatőr Előadók Találkozója - Kurityán

Lovarda Szinházterem - Kurityán

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk