https://kolorline.hu/Olasz sztárok a Tour de Hongrien

Olasz sztárok a Tour de Hongrien

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Húsz csapat a rajtnál

A legnagyobb magyar kerékpárverseny, a Tour de Hongrie augusztus 14-én, kedden Siófokon rajtol. A 2.1-es kategóriájú nemzeti körversenyünk a magasabban jegyzett, erősebb csapatok érdeklődését is felkeltette. A nemzetközi mezőny Balatonalmádi, Keszthely, Velence, Székesfehérvár, Cegléd, Hajdúszoboszló, Karcag, Miskolc, útvonalon a kazincbarcikai befutóig hat versenynap alatt, tíz megyét érintve, 843 kilométer tesz meg.

Mutajuk a verseny augusztus 19-ei utolsó szakaszát!

A versenyre 20 csapat kapott meghívót, minden együttes hét kerékpárossal állhat rajthoz.
A 2018-as Tour de Hongrie egyik legerősebb csapata, az Androni Giocattoli-Sidermec lesz. Az olasz klub olyan versenyzőkkel indul a Magyar Körversenyen, akik az idei Giro d’Italián is remekeltek.
Érkezik az Androni egyik kitűnő sprintere, Manuel Belletti, aki a Girón öt szakaszon is a Top10-ben volt a sprintbefutóknál.

Fotón: Manuel Beletti  - Androni

Ugyancsak eljön hozzánk Fausto Masnada, aki a Girón, a fiatal versenyzők összetettjében ötödik lett, néhány nappal később a Szlovén Körversenyen pedig megszerezte a hegyi pontverseny első helyét. Az olasz együttes tagja lesz Marco Benfatto, akinek tizenegy szakaszgyőzelme van ázsiai és európai versenyekről, 2016-ban pedig megnyerte a Kínai II-es Körversenyt.

Fotón: Fausto Masnada Fotón: Androni olasz együttes

Raffaello Bonusi, Mattia Frapporti, Matteo Sperafico is jelen lesz az eseményen, az utóbbi kerekes, a csapatkapitány támogatásában játszhat majd kulcsszerepet.
Három magyar csapat indul a körversenyen: Pannon Team, Kőbánya Team és a magyar válogatott. A létszámról akkor tudunk hiteles információt adni, ha a név szerinti nevezések beérkeznek.

A Tour de Hongrie csapatai:

Team Differdange-Losch (LUX)
Pardus-Tufo Prostejov (CZE)
Sangemini MG.K vis Olmo Vega (ITA)
Team Novo Nordisk (USA)
Holdsworth Pro Racing (IRE)
Ljubljana Gusto Xaurum (SLO)
Dukla Banská Bystrica (SVK)
Bike Aid (GER)
Dimension Data for Qhubeka (ITA)
Románia válogatottja
Team Novák (ROU)

Forrás: https://www.facebook.com/tourdehongrie/

További híreink

Újabb parkolóhelyek épülnek majd Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 18. 07:11

Városunkban égető gondot jelent a parkolás az autók számának gyors és nagymértékű emelkedése miatt. Ennek oldására a városvezetés a következő ciklus elején további legalább 500 új parkolóhely létesítését tűzte célul. Három helyszínen már meg is indult a tervezés.

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

KolorTV élőben

Programajánló

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk