https://kolorline.hu/Több ittas vezetőt is kiszűrtek a rendőrök

Több ittas vezetőt is kiszűrtek a rendőrök

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Iszik vagy vezet?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mekkora felelősséget és kockázatot vállal az a személy, aki alkoholt vagy kábítószert fogyaszt és volán mögé ül. Nem csak saját testi épségét, de védtelen, szabályosan közlekedő emberek, családok életét is egy pillanat alatt megtörheti. Ne felejtsük azt sem, hogy az ittas állapotban elkövetett járművezetés eljárást és komoly büntetést von maga után.

Az elmúlt napokban, alkoholos állapotban volán mögé ülő sofőrökkel szemben indított ügyek vizsgálatát fejezte be a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság. Közúti ellenőrzések során szűrték ki a rendőrök azokat a járművezetőket, akik vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak. A közúton álló járőrök egy férfit Ormosbányán, egyet Sajószentpéteren, valamint egy motorost Kazincbarcikán emeltek ki a forgalomból.

Az alábbi táblázatban összefoglaló adatokat kaphatunk mi vagy ki számít ittasnak.

 

Forrás:boon.hu

További híreink

Pályázat IBC-tartályokra Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 17. 19:09

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a BorsodChem Zrt. — a Life-projekt keretében, a Klíma Alap részeként — ismét pályázatot hirdet IBC-tartályok kiosztására a kazincbarcikaiak részére.

Elmaradnak a május 17-i játszóeszköz-átadók

Dátum: 2024. máj 17. 14:17

Az időjárásra való tekintettel elmaradnak a május 17-i (pénteki) játszóeszköz-avatók. A programok későbbi időpontban lesznek megtartva.

Barcika Csillagai — díjátadó sportgála 92 elismeréssel

Dátum: 2024. máj 17. 06:06

Gálára hívta Kazincbarcika kiemelkedő teljesítményt nyújtott sportolóit Kazincbarcika Város Önkormányzata. Az Irinyi Tornacsarnokban megtartott rendezvényen több mint 90-en vehettek át polgármesteri elismerő okleveleket, és átadták az évente egyszer kiosztható, egy egész életpálya munkáját díjazó Kazincbarcika Város Sportjáért kitüntető díjat is.

Új játszóeszközök Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 16. 22:13

A kazincbarcikai játszóterek látványos újításon estek át. Szerdán délután három téren is kis ünnepség keretében adták át az új elemeket. A Derkovits téri játszótéren grandiózus játszóvár és hinta, az Árpád fejedelem téren új hinta, a Radnóti Miklós téren pedig új játszóvár várja mostantól a gyerekeket. Az átadáson kézműves foglalkozás várta a kicsiket, akik szuperhősökkel is találkozhattak.

KolorTV élőben

Programajánló

Közösségi nap a Herbolyai-tavon

Kazincbarcika, Herbolyai II-es tó

Portugál

Edelény, Hadobás Pál Művelődési Központ

Vidám gyermeknapok az Egressy Béni Városi Könyvtárban

Egressy Béni Városi Könyvtár

Made in Hungária

Don Bosco Sportközpont

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk