https://kolorline.hu/KBSC - Újabb játékos érkezett

KBSC - Újabb játékos érkezett

Szerző:

Hegedűsné Munkácsi Mónika

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB II július 29-i rajtjára már gőzerővel készül a Kazincbarcika együttese. A kék-sárgák az edzések és a felkészülési találkozók mellett az igazolásokra is odafigyelnek.

Kolorfutás

Alig több mint két hét van már csak hátra a labdarúgó NB II Merkantil Bank Liga 2018/2019-es idényének első mérkőzéséig. A KBSC sorra játssza az edzőmeccseket. Az elmúlt héten az NB III-ban szereplő Putnok ellen mérkőzött és nyert egy fordulatos és gólgazdag mérkőzésen 4-3-ra.Krausz, Lukács, Kanalos és Tóth szerezték a barcikai gólokat. A másik felkészülési meccsét Balmazújvárosban vívta a Koleszár legénység. Az NB I-ből most kiesett hajdúsági együttes otthonában 0-0-s eredmény született. Az átigazolások kapcsán is folyamatosan érkeznek a hírek. Raul Palmes a következő szezonban is kölcsönben szerepel Kazincbarcikán, mellette Szabó Lukasz Győrből tette át székhelyét a borsodi városba. A hétvégén az NB III-ba most felkerült Sényő ellen játszik tesztmérkőzést a KBSC.

További híreink

VRCK - MÁV Előre Székesfehérvár 3-0

Dátum: 2018. dec 09. 18:51

A Vegyész RC Kazincbarcika vasárnap délután 3-0-ra legyőzte a MÁV Előre Székesfehérvár csapatát az NB I 5. fordulójából elmaradt mérkőzésen.

Advent a kastélyban

Dátum: 2018. dec 09. 07:00

Advent második vasárnapját ünnepeljük

Tedd képessé

Dátum: 2018. dec 08. 09:37

A Don Bosco roma szakképzés-fejlesztési mintaprogram nyitókonferenciájának adott otthont a kazincbarcikai Don Bosco Sportközpont december 7-én. A „Szegregáció vagy pasztoráció?” elnevezésű előadássorozaton a keresztény egyházak romák felzárkóztatására irányuló tevékenységébe nyertek betekintést az idelátogatók az érintett intézmények jó gyakorlatain keresztül.

Elmaradt a Vegyész csoda

Dátum: 2018. dec 07. 12:47

A férfi röplabda CEV kupában a legjobb 16 közé jutás volt a tét a Vegyész RC Kazincbarcika számára. A kék-sárgáknak nem sikerült a továbbjutás, hiszen a cseh Kladno 3-2-re győzött Kazincbarcikán.

Programajánló

Édes karácsony! Süteménysütő verseny

Kazincbarcika

Nagycsaládosok Karácsonya

Kazincbarcika

Szekeres Adrien Adventi koncertje

Kazincbarcika

Angyali érintés - Kissné Király Piroska kiállítása

Kazincbarcika

Adventi játszóház

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk