https://kolorline.hu/KBSC - Újabb játékos érkezett

KBSC - Újabb játékos érkezett

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A labdarúgó NB II július 29-i rajtjára már gőzerővel készül a Kazincbarcika együttese. A kék-sárgák az edzések és a felkészülési találkozók mellett az igazolásokra is odafigyelnek.

Kolorfutás

Alig több mint két hét van már csak hátra a labdarúgó NB II Merkantil Bank Liga 2018/2019-es idényének első mérkőzéséig. A KBSC sorra játssza az edzőmeccseket. Az elmúlt héten az NB III-ban szereplő Putnok ellen mérkőzött és nyert egy fordulatos és gólgazdag mérkőzésen 4-3-ra.Krausz, Lukács, Kanalos és Tóth szerezték a barcikai gólokat. A másik felkészülési meccsét Balmazújvárosban vívta a Koleszár legénység. Az NB I-ből most kiesett hajdúsági együttes otthonában 0-0-s eredmény született. Az átigazolások kapcsán is folyamatosan érkeznek a hírek. Raul Palmes a következő szezonban is kölcsönben szerepel Kazincbarcikán, mellette Szabó Lukasz Győrből tette át székhelyét a borsodi városba. A hétvégén az NB III-ba most felkerült Sényő ellen játszik tesztmérkőzést a KBSC.

További híreink

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk