https://kolorline.hu/A második helyen végzett a magyar országúti kerékpáros

A második helyen végzett a magyar országúti kerékpáros

Szerző:

Kovács Loretta

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sajóivánkai siker a Tour de Kežmarokon

Remek országúti versenyek, gyönyörű tájak, jó szervezés, baráti nevezési díjak és legfőképp erős mezőny jellemezte az északi szomszédunknál megrendezett országúti kerékpárversenyt. A viadalra Szlovákiában, július 15- én került sor, melyen a team3K/Kerékpár Klub mezében versenyző Fekete Barnabás is részt vett. Nem hiába, hiszen az 5. alkalommal megrendezett Tour de Kežmarok elnevezésű versenyen, a dobó második fokára állhatott fel.

Aki nem tudott részt venni ezen az eseményen, de szereti a kerékpársportot ne csüggedjen, hiszen augusztus 19 -én itthoni pályán a Tour de Hongrie-n méretik meg magukat a kerekesek.
A 2018-as Tour de Hongrie egyik legerősebb csapata, az Androni Giocattoli-Sidermec lesz. Az olasz klub olyan versenyzőkkel indul a Magyar Körversenyen, akik az idei Giro d’Italián is remekeltek.

Érkezik az Androni egyik kitűnő sprintere, Manuel Belletti, aki a Girón öt szakaszon is a Top10-ben volt a sprintbefutóknál.
Ugyancsak eljön hozzánk Fausto Masnada, aki a Girón a fiatal versenyzők összetettjében ötödik lett, néhány nappal később a Szlovén Körversenyen pedig megszerezte a hegyi pontverseny első helyét. Az olasz együttes tagja lesz Marco Benfatto, akinek tizenegy szakaszgyőzelme van ázsiai és európai versenyekről, és 2016-ban pedig megnyerte a Kínai II-es Körversenyt.
Raffaello Bonusi, Mattia Frapporti, Matteo Sperafico is jelen lesz az eseményen, az utóbbi kerekes, a csapatkapitány támogatásában játszhat majd kulcsszerepet.
Három magyar csapat indul a körversenyen: Pannon Team, Kőbánya Team és a magyar válogatott. A létszámról akkor tudunk hiteles információt adni, ha a név szerinti nevezések beérkeznek.
Aki kíváncsi a befutóra és a hegyi szakaszokra az mindenképp látogasson el Kazincbarcikára és környékére, hiszen az esemény bejfutója és díjátadójára Kolorcityben kerül sor. A szakasz izgalmasnak ígérkezik és élőben is nézhetik azok, akik nem tudnak eljönni Kazincbarcikára.

További híreink

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk