https://kolorline.hu/Nem voltak hűtlenek a fesztiválozók az Eddához

Nem voltak hűtlenek a fesztiválozók az Eddához

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A 6. Kolorfesztivál nyolcadik napja sem múlt el zenei programok és Kölyöksziget nélkül Kolorcityben.

6. Kolorfesztivál

A Mezey István Művészeti Központban, valamint a Völgyparkban a szerdai programok délután 16 órakor kezdődtek. A rendőrség munkatársai interaktív vetélkedővel és ügyességi feladatokkal várták a kicsiket. Ezzel párhuzamosan a Modellmix Egyesület a modellezés rejtelmeibe, illetve kulisszáiba vezette be az érdeklődőket. Ezen a délutánon sem maradhatott el a kézműveskedés, az Idővár Nyugdíjas Klub tagjaival mondókákat tanulhattak és színezhettek a gyerekek. A kézműves bütyköldében újrahasznosított anyagból repülőt lehetett készíteni.

 

Kölyöksziget
A gyerekek nagy lelkesedéssel próbálták ki a rendőrségi járműveket, Fotók: (Zele Tímea)

 

Kölyöksziget

 

Kölyöksziget

 

Kölyöksziget
A kézművesség kedvelői több lehetőség közül is válogathattak

 

Este 20 órától a Csónakázó–tó is benépesült, ahol elsőként a Pataky Művek lépett a színpadra. A zenekar frontembere Pataky Gergely, aki az Edda Művek énekesének Pataky Attilának a fia, 2010-ben egy rockzenekart keltett életre azzal a szándékkal, hogy saját dalok mellett az Edda Művek dalait énekelje. A Pataky Művek több éve már az Edda Művekkel közösen turnézik.

 

Pataky Művek
Pataky Gergely örökölte édesapja tehetégét, Fotók: Kovács Loretta

 

Pataky Művek
Dübörgött a rock a nagyszínpadon

 

Az este fő zenekara az Edda volt. Az együttes Magyarország egyik leghíresebb rockcsapata. Az együttes magva 1973-ban alakult Griff néven, majd 1974-től Edda néven folytatták. 1980-tól lett Edda Művek a nevük, ezt tekintjük a zenekar születési évének „országosan”. A zenekar nevében a „művek” szó azt szimbolizálja, hogy az együttes Miskolcon, egy tipikus északkelet-magyarországi iparvárosban – az „acélvárosban” – kezdte pályafutását. 

 

Edda
Pataky Attilával együtt énekelte a közönség az Edda Művek legnagyobb dalait

 

Edda
A nagy öregek még mindig zúznak

 

A csaknem kétórás koncerten a rajongók a legismertebb Edda dalokra szórakoztak, valamint közösen énekelték az örökzöld slágereket az együttes frontemberével Pataky Attilával.

 

közönség
Több generáció tombolt együtt az örökzöld rockslágerekre

További híreink

Nyílt hét a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézményében

Dátum: 2024. ápr 20. 07:03

Előadások, szakmai programok és nyílt foglalkozások keretében a szülőknek és a szakmai partnereknek mutatkozott be a B.-A.-Z. Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kazincbarcikai Tagintézménye. Egy héten keresztül számos tehetséggondozó és felzárkóztató programot tekinthettek meg az érdeklődők.

Bejárás a Vízi komplexumban — a város vezetői látogatták meg az épülő létesítményt

Dátum: 2024. ápr 19. 23:31

Az elmúlt héten Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete, a térség országgyűlési képviselője és a hivatal vezetői kaptak meghívást, hogy bejárják az épülő Vízi komplexumot, miután zárul a beruházás első üteme és kezdődik a második. A látogatást követően most szombaton a lakosság számára is megnyílik a lehetőség egy hasonló programon való részvételre. Az érdeklődés akkora, hogy az első nap nyilvános túráira a helyek pillanatok alatt beteltek.

Ideiglenes költözés a Rózsa úti rendelő felújítása miatt

Dátum: 2024. ápr 19. 21:11

Megújul a kazincbarcikai Rózsa úti rendelő. A munkálatok idejére — április 24-től — a Május 1. út 13. szám alatt található egykori Központi Ügyelet helyén fogadja az 5. számú felnőtt háziorvosi körzet betegeit Dr. Perjési Zsolt.

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

KolorTV élőben

Programajánló

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk