https://kolorline.hu/A fiataloké volt a szombat

A fiataloké volt a szombat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kolor Kölyökszigeten a családoké és a legkisebbeké volt a főszerep a szombaton a Völgyparkban.

6. Kolorfesztivál

A gyerekek által közkedvelt program volt a Makadémia, pontosabban az anyagtudományi játszóház a Miskolci Egyetem munkatársaival. A résztvevők játékos formában és kísérletek bemutatásán keresztül ismerték meg a kémia és a fizika alapjait. A délután további részében a gyermekdalok és a zene kapott kiemelt figyelmet a Mintapinty és az Eszter-Lánc Zenekarok tolmácsolásában.

Kölyöksziget
Fotók: Kovács Loretta

Kölyöksziget

Kölyöksziget

Kölyöksziget


Este 21 órától a fiataloknak kedvezett a fesztivál programja, hiszen a közkedvelt Lights Off Color bulisorozat kazincbarcikai állomása adott helyet a jobbnál jobb elektronikus zenéknek. A Csónakázó–tónál több százan voltak kíváncsiak a magyar dj-k elitjeire, így a lemezjátszók mögött Jackwell, Datrash, Viktoria Kiss, Andro, Newik, Beatbros pörgették a legnagyobb slágereket. Nem utolsó sorban az éjszaka folyamán a színpadon a Follow The Flow nevű formáció adott fergeteges koncertet.

Light off
Fotók: Herczeg Richárd

Light off

Light off

Light off


A Kolorcountry következő állomása a sajókazai Radványszky-kastély terasza volt, ahol a Cimbaliband zenélt a kilátogatóknak. A formáció néhány évvel ezelőtt az X-faktor egyik győztesével, Danics Dórával bővült, akiről mint kiderült: óriási rajongója volt már korábban is a muzsikusoknak.  Az énekesnő kiemelte: nagy kihívás volt számára a kezdetekben a Cimbalibanddel énekelni, hiszen egészen más kultúrát képviselt korábban. A banda Recycle című lemeze két éve jelent meg azzal a céllal, hogy a fiatalokkal újra megszerettessék a hazait vagyis az autentikus népzenét. Unger Balázs gyors riffjei és a csapat dinamizmusa újra elvarázsolta a Kolorfesztivál közönségét.

Cimbaliband
Fotók: Zele Tímea

Cimbaliband

Cimbaliband

Cimbaliband

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk