https://kolorline.hu/VRCK: szeptemberben indul a szezon

VRCK: szeptemberben indul a szezon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg szereplését a VRCK a férfi röplabda NB I-ben. A kék-sárga alakulat a hazai pontvadászat és kupa mellett nemzetközi szinten is megméreti magát, hiszen a Közép európai Kupában és a Bajnokok Ligájában is rajthoz áll.

Alföldi Róbert

Napi két edzéssel készül a 2018/2019-es szezonra a Vegyész. A röplabdázók számára komoly lesz a mostani erőpróba, hiszen több fronton kell helytállniuk. Az együttes első mérkőzését a Közép európai Kupában Zágrábban játssza szeptember 30-án, majd másnap már a honi bajnokságban az Extra Ligában is pályára lép a Kardos-csapat a hazaúton Pécsen. Nem sokat kell várni a szurkolóknak a barcikai bemutatkozásra sem, hiszen október 4-én a Pénzügyőr lesz ellenfelük este hat órától a Don Bosco Sportközpontban. Nem sokkal ezután következik a klubtörténelmi első Bajnokok Ligája fellépés, október 9-én Nyíregyházán (a Nemzetközi Röplabda Szövetség szigorú előírásai miatt nem játszhat Kazincbarcikán a VRCK) a PAOK Szaloniki ellen. A visszavágóra egy héttel később kerül sor Görögországban. Ebben a naptári évben, ha kiesik a Vegyész a BL-ből még akkor is vár rá legalább egy párharc a CEV kupában. 2018-ban összesen 8 mérkőzésen lépnek pályára Kazincbarcikán Németh Szabolcsék. Az év utolsó barcikai bajnoki mérkőzése december 9-én lesz a Székesfehérvár ellen, és ugyancsak velük „meccselnek” a kék-sárgák december 13-án idegenben. Idén az utolsó fellépésük a Közép-európai Kupában december 16-án lesz, amikor a barcikai hazai pályán a Zágráb ellen mérkőznek. Persze, amennyiben úgy alakul a CEV kupában is játszhat mérkőzéseket a VRCK, amennyiben sikerrel veszi a sorozat előző fordulóit.

A bajnokság előtt azonban felkészülési találkozókon is szerepel a Kardos legénység. Először Nyitrán, majd Brünnben mutathatják meg, hogy sikerült számukra a felkészülés. Az együttes a III. Don Bosco Kupán is pályára lép hazai pályán. A csapat jelenleg napi két edzéssel készül a megmérettetésekre és az a célja, hogy a hazai bajnokságban és kupában megvédje elsőbbségeit, valamint a nemzetközi színtéren is előrelépjen.

További híreink

Még a színek is a mozgást sugallják — hétfőn helyére kerül a bicikliversenyző szobra

Dátum: 2024. máj 05. 19:01

Nagy nap lesz május 6. Kazincbarcika életében. Elkészült és a helyére kerül a város új alkotása, a Tour de Hongrie ihlette bicikliversenyző szobor. Szőke Gábor Miklós újabb alkotása a 26-os főút Attila úti körforgalmában kap helyet.

Az anyák nemcsak szülnek, de újjá is születnek – anyák napja van ma!

Dátum: 2024. máj 05. 05:00

Május első vasárnapja van, hagyományosan ekkor köszöntjük az édesanyákat. Az első anyák napi ünnepségre 1925-ben került sor, 1928 óta pedig minden évben ilyenkor köszönjük meg nekik, hogy vannak, hogy megszültek, felneveltek minket. De mit is kaptunk tőlük?

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk