https://kolorline.hu/A Dorog ellen mérkőznek meg

A Dorog ellen mérkőznek meg

Szerző:

Demeter Dia

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Dorog csapatát fogadja a KBSC augusztus 29-én, Putnokon.



Putnok, Várady Béla Sportközpont - 2018. augusztus 29., 17:30
Vezeti: Takács Tamás (Albert István, Buzás Balázs)
Tartalékjátékvezető: Csonka Bence

Vasárnap a Vác ellen megszerezte első bajnoki győzelmét a KBSC együttese. A kék-sárgáknak az egész mérkőzés folyamán sikerült kiegyensúlyozottan játszaniuk és bár a korai vezetést követően több nagy ziccert is elhibáztak, de végül Szabó Lukas hosszabbításban szerzett gólja bebiztosította a három pontot. A barcikával ellentétben a Dorog vesztesen hagyta el hazai pályáját a Gyirmót ellen, bár a játékvezető gyengébb tejesítményét hangzatosan számon kérték a mérkőzést követően.

A Dorog egy balmazújvárosi meglepetés győzelemmel kezdte a szezont, majd két hete Soroksáron is bravúros diadalt arattak, azonban a maradék három találkozón mindössze egy pontot tudtak szerezni a Vác ellen. A KBSC ellenfelénél nyáron edzőváltás történt, Schindler Szabolcsot Miskei Attila váltotta, a játékoskeretben azonban jelentős változások nem történtek, főleg NB I-es csapatok fiatal játékosai érkeztek kölcsönbe, míg a tavaly kevesebb szerephez jutó játékosok távoztak.

A KBSC Vác elleni győzelme alkalmával Koleszár mester taktikai húzását is dícsérhették, hiszen a három belső védős felállás láthatóan megzavarta az ellenfelet, hiszen a szélen felfutó Kiss Bence és Mikló Roland rendre helyzetbe tudtak kerülni, és helyzetbe tudták hozni társaikat is. Takács Péter hosszú kihagyást követően újra a kezdőcsapat tagja volt, amelyet góllal hálált meg és végre Szabó Lukas is be tudott találni. A kazincbarcikaiak bíznak abban, hogy az eddig gólnéküli Olasz-Lukács támadó duó tagjai is villantani tudnak majd.

A találkozó játékvezetője Takács Tamás lesz. A mérkőzésre a belépők felnőttek és vendég szurkolók számára 800 forintért, diákoknak és nyugdíjasoknak 500 forintért válthatóak meg.

További híreink

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk