https://kolorline.hu/Megtartotta lakodalmát az álompár

Megtartotta lakodalmát az álompár

Szerző:

Zele Tímea

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tavaly, a Barcika Art Kft. által szervezett 2017-es II. Esküvő Kiállításon 17 jegyespár versengett a 2018-as álompár címért, melyet Fábián Márton és Tóth Vivien nyertek meg.

A kiállításon az esküvőszervezőktől kezdve, a dekoratőrön, fodrászokon, sminkeseken keresztül számos szolgáltató mutatkozott be tavaly januárban.


Fotók: Zele Tímea

A szervező kft. és bemutatkozó vállalkozások felajánlásainak köszönhetően a boldog pár egy igazi álomesküvőre készülhetett, hiszen nem csak a Mezey István Művészeti Központ nagytermét vehették birtokba a nagy napon, hanem – a teljesség igénye nélkül – például a fotózást, a dekorációt, vagy a gyűrűpárnát is ajándékba kapták. A lakodalmat szeptember 8-án szombaton tartották a szerelmesek, akik elmondták, hogy óriási szerencse érte őket azon a hideg januári napon, hiszen így az esküvői költségek töredékét kellett csak kifizetniük, valamint hozzátették: remek szakemberek dolgoztak a nagy napjukon, melyért szívből hálásak.

További híreink

Egy délután a környezettudatosság jegyében

Dátum: 2018. szept 22. 20:00

Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft. idén is csatlakozott az Európai Mobilitási Héthez, melynek keretében Nemzetközi Autómentes Napot tartottak Kazincbarcikán, szeptember 22-én.

Győzelem Tállya ellen

Dátum: 2018. szept 22. 17:07

A Kazincbarcikai Sport Club U17-es csapata a Tállya ellen lépett pályára szeptember 22-én.

Születésfát avattak az Anyatejes Világnapon

Dátum: 2018. szept 21. 17:11

Az anyatejjel való táplálás fontosságára hívták fel a kismamák figyelmét az anyatejes világnap alkalmából Kazincbarcikán.

Ötven év munkája fotókban

Dátum: 2018. szept 20. 23:44

Az idén ötven éves Kamera Fotókör tagjainak munkáiból nyílt tárlat a Mezey István Művészeti Központ kiállítótermében szeptember 20-án csütörtökön. A kiállításon száz alkotó, csaknem százötven fotója tekinthető meg.

Programajánló

Tompa Mihály teljesítménytúra

Putnok

Farkas Mira hárfakoncertje - Borkóstoló

Edelény

Szüreti Vigalom

Kazincbarcika

II. Szuha-parti Futóparty

Felsőnyárád

Közösségi Integrációs Programok a Hámán Kató Akcióterületen

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk