https://kolorline.hu/Megtartotta lakodalmát az álompár

Megtartotta lakodalmát az álompár

Szerző:

Zele Tímea

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tavaly, a Barcika Art Kft. által szervezett 2017-es II. Esküvő Kiállításon 17 jegyespár versengett a 2018-as álompár címért, melyet Fábián Márton és Tóth Vivien nyertek meg.

A kiállításon az esküvőszervezőktől kezdve, a dekoratőrön, fodrászokon, sminkeseken keresztül számos szolgáltató mutatkozott be tavaly januárban.


Fotók: Zele Tímea

A szervező kft. és bemutatkozó vállalkozások felajánlásainak köszönhetően a boldog pár egy igazi álomesküvőre készülhetett, hiszen nem csak a Mezey István Művészeti Központ nagytermét vehették birtokba a nagy napon, hanem – a teljesség igénye nélkül – például a fotózást, a dekorációt, vagy a gyűrűpárnát is ajándékba kapták. A lakodalmat szeptember 8-án szombaton tartották a szerelmesek, akik elmondták, hogy óriási szerencse érte őket azon a hideg januári napon, hiszen így az esküvői költségek töredékét kellett csak kifizetniük, valamint hozzátették: remek szakemberek dolgoztak a nagy napjukon, melyért szívből hálásak.

További híreink

Elmélet és gyakorlat, Fizikaverseny a Szaléziban

Dátum: 2019. febr 22. 17:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium harmincnegyedik alkalommal rendezte meg a Nagy László Fizikaversenyt Borsod-Abaúj-Zemplén megyei gimnazisták részére.

„Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”

Dátum: 2019. febr 22. 16:30

III. Senior Sportkavalkád a Don Bosco Sportcsarnokban

Stabil, feszes és felelősségteljes gazdálkodásra lesz szükség 2019-ben is

Dátum: 2019. febr 22. 15:11

Február 14-én, közel három­órás testületi ülésen tárgyalta Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az idei költségvetést. A több mint 120 oldalas, részletes testületi anyagban egyértelműen látszik, hogy a megközelítőleg 2.6 milliárd forintos kormányzati elvonások ellenére stabil lábakon áll a város.

A kicsik és az idősek is farsangoltak

Dátum: 2019. febr 22. 15:04

A héten tovább folytatódtak a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ intézményeiben a farsangi mulatságok. A jeles alkalom kapcsán ezúttal az I.sz. Bölcsibe és az Időskorúak Gondozóházába is jelmezbe bújtak a kicsik és az idősek is.

Programajánló

Amerre még nem jártunk

Tardona

Szezon első motorozása

Dédestapolcsány

Szécsi Pál emlékkoncert Nőnap alkalmából!

Sajószentpéter

Állásbörze az Északkal - Kazincbarcika

Kazincbarcika

Bódi Ilona Emlékverseny - IX. Shotokan Karate Kupa

Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft. Tornacsarnoka - Kazincbarcika, Lini István tér 4.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk