https://kolorline.hu/Megtartotta lakodalmát az álompár

Megtartotta lakodalmát az álompár

Szerző:

Zele Tímea

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tavaly, a Barcika Art Kft. által szervezett 2017-es II. Esküvő Kiállításon 17 jegyespár versengett a 2018-as álompár címért, melyet Fábián Márton és Tóth Vivien nyertek meg.

A kiállításon az esküvőszervezőktől kezdve, a dekoratőrön, fodrászokon, sminkeseken keresztül számos szolgáltató mutatkozott be tavaly januárban.


Fotók: Zele Tímea

A szervező kft. és bemutatkozó vállalkozások felajánlásainak köszönhetően a boldog pár egy igazi álomesküvőre készülhetett, hiszen nem csak a Mezey István Művészeti Központ nagytermét vehették birtokba a nagy napon, hanem – a teljesség igénye nélkül – például a fotózást, a dekorációt, vagy a gyűrűpárnát is ajándékba kapták. A lakodalmat szeptember 8-án szombaton tartották a szerelmesek, akik elmondták, hogy óriási szerencse érte őket azon a hideg januári napon, hiszen így az esküvői költségek töredékét kellett csak kifizetniük, valamint hozzátették: remek szakemberek dolgoztak a nagy napjukon, melyért szívből hálásak.

További híreink

Változások a városi közlekedésben a Kolorfutás ideje alatt

Dátum: 2019. júl 19. 12:55

2019. augusztus 4-én 7.00 - 14.00 között kerül megrendezésre a 6. Kolorfutás Kazincbarcikán. A több száz résztvevővel rajtoló verseny biztonságos lebonyolítása érdekében az alábbi térképen megjelölt területeken számíthatnak a városlakók útlezárásra vagy a megszokottól eltérő forgalomirányításra.

Egy áldozatos életpálya elismerése

Dátum: 2019. júl 18. 09:12

Emelkedett pillanatokkal vette kezdetét Kazincbarcika város képviselő-testületének június 20-i ülése, ugyanis Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester Kazincbarcika Város Polgármesterének Elismerő Oklevele kitüntetésben részesítette többek között Kádár Györgyöt, a Barcika Szolg. Kft. távhőszolgáltatási üzemvezetőjét.

Színezzünk újabb házfalakat Kazincbarcikán!

Dátum: 2019. júl 17. 17:02

A tervek szerint jónéhány új, színes házfallal lepi meg lakóit a város a születésnapja alkalmából. A 65. jubileum apropóján, a Kolorfesztivál programjának részeként kikerülő új alkotások helyszíne már adott, de a szervező Barcika Art Kft. július 22-éig várja a kiirt pályázatra beérkező műveket. 

Összefogás Dédestapolcsányért

Dátum: 2019. júl 16. 12:12

Zenés jótékonysági est a település megsegítésére

Programajánló

Mozdulj, Kazincbarcika! Mire képes a testünk?

Kazincbarcika

Csapatépítő családi nap

Kazinczy Sportcsarnok - Kazincbarcika

GYÖRFI SÁNDOR TŰZVARÁZS CÍMŰ KIÁLLÍTÁSA

Kazincbarcika

KOL-ART - 7.0 Kolorfesztivál

Kazincbarcika

Kolorfeszt 7.0

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk